.

.

STOBOK 2 бр. Дървена Къща за Хамстер с Стълбище, Платформа За Катерене, Плъх, Подслон за един gerbil, Гнездо, Малка Барака за Домашни Любимци, Клетки за Таралеж, Чинчила, Мор?

STOBOK 2 бр. Дървена Къща за Хамстер с Стълбище, Платформа За Катерене, Плъх, Подслон за един gerbil, Гнездо, Малка Барака за Домашни Любимци,

BGN 5.36

Брой продукти
На склад

Креативен дизайн слой, носи много удоволствиеБезопасна и здрава и играчки от дърво за вашия домашен хамстери.Предназначен за здравословния растеж на малки домашни животни, като хамстери, плъхове и т. Дайте на вашия домашен любимец хомячку спокоен, сигурен и комфортен дом.Отличен дом за хамстери, един gerbil, мишки и други домашни любимци от подобен размер.Креативен дизайн слой, носи много удоволствие.Безопасна и здрава и играчки от дърво за вашия домашен хамстери.Предназначен за здравословния растеж на малки домашни животни, като хамстери, плъхове и т. Дайте на вашия домашен любимец хомячку спокоен, сигурен и комфортен дом.Отличен дом за хамстери, един gerbil, мишки и други домашни любимци от подобен размер.Описание на Продукт представлява дървена къщичка за вашите малки домашни любимци. специално проектиран, за да позволи на хомячкам лазать и да играят на свобода, а също така и да се забавляват за тях.Той е изработен от дървен материал за трайно и безопасно дъвчене и е интересна играчка, с малки животни.Характеристики Материал : Дърво.- Размер : около 14 X13 X14, 5 см, 5, 51 X5, 12 X5, 71 инча 13, 50 X8, 00 X7, 50 см, 5, 31 X3, 14 X2, 95 инча - Чудесна къщичка за хамстери, един gerbil, мишки и други домашни любимци подобен размер.- Дайте на вашия домашен любимец хомячку спокоен, сигурен и уютен дом.- Креативен дизайн на слоеве, носи много удоволствие.- Използването на естествен дървен материал, сигурна и здрава и играчки за вашите домашни хамстери.- Предназначен за здравословния растеж на малки домашни животни, като хамстери, плъхове и т. Пакетът включва 2 x къща за домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки