.

.

POPETPOP джудже хамстер-Хамак за Играчки за Зайци и Аксесоари за Пердета на Кошарката, за Зайци и Аксесоари За Хамстери Играчка за Плъхове Подслон за Хамстери Триъгълн?

POPETPOP джудже хамстер-Хамак за Играчки за Зайци и Аксесоари за Пердета на Кошарката, за Зайци и Аксесоари За Хамстери Играчка

BGN 22.50

Брой продукти
На склад

ЛЕГЛО за ХАМСТЕР - Изработени от байкового материал, който е безопасна за игра и сън на вашия домашен любимецАКСЕСОАРИ за ПОРОВЕ - пълноценно използвайте голямо пространство клетки.Хамак винаги е добър аксесоар за клетките.ХАМАК за ПРОТЕИН - Прекрасна къща-хамак за отдих, игри, подслон и сън на вашите чувствителни на малки домашни любимци.КОМПЛЕКТ за ХАМСТЕРИ - идеален подарък за вашия домашен любимец, подходящ за всяко време на годината.ХАМАК от ЧИНЧИЛА - отличен избор за малки домашни животни, като хамстери, плъхове и други малки домашни любимци.ЛЕГЛО за ХАМСТЕР - Изработени от байкового материал, който е безопасна за игра и сън на вашия домашен любимец.АКСЕСОАРИ за ПОРОВЕ - пълноценно използвайте голямо пространство клетки.Хамак винаги е добър аксесоар за клетките.ХАМАК за ПРОТЕИН - Прекрасна къща-хамак за отдих, игри, подслон и сън на вашите чувствителни на малки домашни любимци.КОМПЛЕКТ за ХАМСТЕРИ - идеален подарък за вашия домашен любимец, подходящ за всяко време на годината.Хамак от чинчила-добър избор за малки домашни животни, като хамстери, плъхове и други малки домашни любимци. Пратката включва 1 х хамак за хамстер Особености-напълно използвайте голямо пространство клетки.Хамак винаги е добър аксесоар за спалня-легла хамстер в клетка. - Подходящ за всички малки домашни любимци, като катерици, порове, чинчили и други сравнително очарователни домашни любимци. -Материал : Байковые играчки за хамстери - Това може да бъде хамак за домашни хамстери, а също така може да се използва като домашна легла за хамстери.51in Гнездо в хамак за домашни любимци. - Вземете този хамак е като перфектния подарък за любимия хамак за малки животни. - Произведен от най-удобните, меки материали, безопасни за домашни хамстери-чинчили Хамак.Информация за продуктите на : аксесоари Продуктът е произведен от удобно байкового материал с приятна на допир ефект. рай за малки животни Е чудесен хамак, в която вашият домашен любимец ще бъде в състояние да се забавляват сами.пещерата чинчила Дизайнът на тази къща-хамак за домашни любимци е лесен, креативен и щедър, и това е добър избор за сън домашен любимец. рай за хамстери трябва да направите е забавно гнездо, в който си малък домашен любимец ще може да се забавлявате в клетката.

Други функции

Най-добри сделки