.

.

Ipetboom 1 бр. Подаръци Мрежест Хамак с Крысой, Аксесоари за Сън, Мат, Моющийся Розово Двойна Животно, Креативна Куче, Пор, Свири, Спален Хамстер, Плат, Решетки Плъх, Чинчи?

Ipetboom 1 бр. Подаръци Мрежест Хамак с Крысой, Аксесоари за Сън, Мат, Моющийся Розово Двойна Животно, Креативна Куче, Пор, Свири, Спален

BGN 26.87

Брой продукти
На склад

Хамак Snuggle Bird : за приятели, които имат сладък домашни животни, както и за котки, така и за малки кучетаТопло гнездо в хамака : мек и удобен материал за осигуряване на съня домашен любимец и ежедневната активност.Подвесная легло за хамстер : Малък хамак за домашни любимци.Многоместные легла са предназначени за пренасяне на домашни любимци и постелки.Подложка за сън : Мрежест дизайн с цветове, за да изглежда супер сладък.Подвесная легло за малки домашни любимци : Мек и удобен материал, който осигурява домашен любимец съня и ежедневните дейности.Хамак Snuggle Bird : за приятели, които имат сладък домашни животни, както и за котки, така и за малки кучета.Топло гнездо в хамака : мек и удобен материал за осигуряване на съня домашен любимец и ежедневната активност.Подвесная легло за хамстер : Малък хамак за домашни любимци.Многоместные легла са предназначени за пренасяне на домашни любимци и постелки.Подложка за сън : Мрежест дизайн с цветове, за да изглежда супер сладък.Подвесная легло за малки домашни любимци : Мек и удобен материал, който осигурява домашен любимец съня и ежедневните дейности.Осъществяване на Списък 1 x Подвесная легло Характеристики на Мулти-легла, предназначени за пренасяне на домашни любимци и постелки Подвесная легло за малки животни. -Материал : Плат дишаща хамак за домашни любимци -Перфектни диван, легло за домашни любимци, кола или екскурзия.Можете също така да сложите на пода Хомячий хамак. -Цвят : Розов хамак за птици snuggle -Мрежест дизайн с цветове, за да изглежда супер сладка играчка за закачане на хамстер. -Е мек и удобен материал за осигуряване на съня домашен любимец и ежедневни дейности в хамак за морски свинчета. -Меко и прохладно, домашни любимци, за хамстери, протеин, мишки и други дребни животни, Описание на стоки за домашни любимци Хамак за птици е Изработена от тъкан материал, този хамак е сигурно, диша и е удобен за използване, е с дизайн куки, подходящ за закачане на желязна клетка, котешки гнездо и т. Подложка за спане в хамака, който е много удобен и издръжлив. Подвесная легло за малки животни, лесно и готино, на него вашият домашен любимец може да играе, отпуснете се, спи, яде и т.

Други функции

Най-добри сделки