.

.

Играчка за малки домашни любимци DAUERHAFT, Интересен Окачен Тунел Сгъваем, Слот Къща от Мека Байкового Материали, Топло Място за Почивка за Хамстер (Син)

Играчка за малки домашни любимци DAUERHAFT, Интересен Окачен Тунел Сгъваем, Слот Къща от Мека Байкового Материали, Топло Място

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Висококачествен байковый материал, безопасен и нетоксичен, не причинява вреда на домашни любимциНяколко входа в тунела са проектирани така, че да отговарят на навик домашен любимец пробиване на отвори и привлече вниманието му.Може да се използва не само като място за игра, но и като място за отдих.Приложено кука за лесно захващане.Не е подходящ само за малки домашни хамстери, но и за малки папагали и птици.Висококачествен байковый материал, безопасен и нетоксичен, не причинява вреда на домашни любимци.Няколко входа в тунела са проектирани така, че да отговарят на навик домашен любимец пробиване на отвори и привлече вниманието му.Може да се използва не само като място за игра, но и като място за отдих.Приложено кука за лесно захващане.Не е подходящ само за малки домашни хамстери, но и за малки папагали и птици. Висококачествен байковый материал, безопасен и нетоксичен, не причинява вреда на домашни любимци. Няколко входа в тунела са проектирани така, че да отговарят на навик домашен любимец пробиване на отвори и привлече вниманието му. Може да се използва не само като място за игра, но и като място за отдих. Приложено кука за лесно захващане. Не е подходящ само за малки домашни хамстери, но и за малки папагали и птици.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Окачен туннельматериал : Фланелевый Размер на продукта : Диаметър на входа на тунела : прибл. 7 см / 2,8 инча Тегло : прибл. 45,0 g Предназначение : тунел лабиринт за домашни любимци Осъществяване Списък : 1 x Висящ тунел 3 х кука Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Най-добри сделки