.

.

Пръстен за защита от Вылизывания Домашни любимци за Контролирано Размер, Дребния Принт, Меко Кръгло Пръстен от Полипропиленови памук за Кучета и Котки (XS, Синьо)

Пръстен за защита от Вылизывания Домашни любимци за Контролирано Размер, Дребния Принт, Меко Кръгло Пръстен от Полипропиленови памук за

BGN 56.40

Брой продукти
На склад

пръстен за защита от вылизывания домашни любимци - срещу надраскване и антилизыванияМатериал на повърхността : имитативната тъкан с ефект на памет на 75Г; Материал : полипропилен памук.Вътрешен пръстен може да се регулира в съответствие с обиколката на шията, която е по-подходящо и лесно освобождаване.Можете да го разруши.Освен, че е домашен любимец е болен, стерилизован и контузен, тя може да се използва като възглавница и украса.пръстен за защита от вылизывания домашни любимци - срещу надраскване и антилизывания.Материал на повърхността : имитативната тъкан с ефект на памет на 75Г; Материал : полипропилен памук.Вътрешен пръстен може да се регулира в съответствие с обиколката на шията, която е по-подходящо и лесно освобождаване.Можете да го разруши.Освен, че е домашен любимец е болен, стерилизован и контузен, тя може да се използва като възглавница и украса. пръстен за защита от вылизывания домашни животни-защита от надраскване и вылизывания Материал на повърхността : имитативната тъкан с ефект на памет на 75Г; Материал : полипропилен памук Приложение : Котки и кучета Дизайн за домашни любимци 1. Удобен мек пръстен, облечена в не засяга зрението и движението домашен любимец и свободно се движи. Безкрайно стесняване на вътрешния кръг : вътрешен пръстен може да се регулира в съответствие с обиколката на врата си, което е по-подходящо и лесно освободи 3. Освен, че животното е болно, стерилизованное и травмированное, тя може да се използва като възглавница и декорация на 4. Изберете подходящ размер за домашни животни с различни размери.

Други функции

Най-добри сделки