.

.

VCZONE Чанта за храна за Заек Сено и Двустранен Мат, Подвесная чанта за храна за морски Свинчета, Зайци, Чинчили, Дребни животни, Чанта за хранене със сено от плат Оксфо?

VCZONE Чанта за храна за Заек Сено и Двустранен Мат, Подвесная чанта за храна за морски Свинчета, Зайци, Чинчили, Дребни животни, Чанта за

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Поддържането на чистотата на сено】Чанта за подаване на сено е предназначен за малки животни, като хамстери, морски свинчета, зайци и т Помага за запазване на сено суха и чиста, като поддържа вашия домашен любимец здрави и щастливи. 【Намаляване на количеството на отпадъците сено】 Чанта за подаване на сено се предлага с 2 или 4 дупки, което позволява да съдържат домашни любимци в ред по време на хранене и съдържа клетка за домашни любимци в чистота.Най-важното е, че това ще намали количеството на отпадъците сено. 【Висококачествена кърпа от плат Оксфорд】 Чанта за подаване на сено е изработена от висококачествен плат Оксфорд с плътни шевове, която лесно се носи и се скъса, като предотвратява разкъсване и ухапване от торбата за сено малки домашни любимци. 【Настройка на метална кука】 просто насыпаете сено отгоре и с помощта на метални куки затегнете го в клетката.Му могат да бъдат прикрепени директно към повечето клетки за домашни любимци или да се постави навсякъде. 【Двустранен мат】 Ние сме подготвили за вас двустранен мат със заек.От едната страна е гладка, а другата - от мек плюш.Можете да изберете подходящата страна в зависимост от сезона.Спецификация : Размер : 2 дупки : 10 * 11,2 инча 4 дупки : 20 * 11,2 инча Матов : 12 * 8 см Материал : плат Оксфорд Размер : универсален Приложими за домашни любимци : заек / хамстера / чинчила / морско свинче Инструкции : 1. Поставете сено в чувал отгоре. Го закрепете с помощта на метални куки в правилното положение. Чанта за хранене, в който сено остава суха и чиста, готова.

Други функции

Най-добри сделки