.

.

VICASKY 2 Бр. Обръч за бродиране от Abs-пластмаса, Шиене на Обръч, Кръг за Бродиране, Рамката за Бродерии, Витрина за Бродиране, Пластмасов Обръч за Бродиране, Ръчно Обръч ?

VICASKY 2 Бр. Обръч за бродиране от Abs-пластмаса, Шиене на Обръч, Кръг за Бродиране, Рамката за Бродерии, Витрина за Бродиране, Пластмасов

BGN 8.14

Брой продукти
На склад

Изработен е от ABS пластмаса има добра еластичност и гладка повърхност, няма да навреди на други ниско обручам.Техните лесно да затегнете или разхлабите с помощта на добър трайно меден винт отгоре.Просто прикрутите винт, за да го рамките на една и съща или да се отпуснете в обратна посока.Независимо от това, дали имате нужда от бродерия на лен плат или други тъкани, този ABS-пластмаса ще послужат като полезен инструмент за вашата занаяти собствените си ръце.Това може да бъде приятен подарък за вашата сестра, приятелка, майка си или баба си.Пяльцы за бродиране.Изработен е от ABS пластмаса. има добра еластичност и гладка повърхност, няма да навреди на други ниско обручам.Техните лесно да затегнете или разхлабите с помощта на добър трайно меден винт отгоре.Просто прикрутите винт, за да го рамките на една и съща или да се отпуснете в обратна посока.Независимо от това, дали имате нужда от бродерия на лен плат или други тъкани, този ABS-пластмаса ще послужат като полезен инструмент за вашата занаяти собствените си ръце.Това може да бъде приятен подарък за вашата сестра, приятелка, майка си или баба си.Пяльцы за бродиране.Кръст Бод Пакетът включва 2 x бродерия Особености - Материал : пластмаса - лесно да Ги затегнете или разхлабите плат с помощта на добър трайно меден винт отгоре.Просто прикрутите винт, за да го рамките на една и съща или да се отпуснете в обратна посока. - Размер : 18 x 26 см - Независимо от това, дали имате нужда от бродерия на лен плат или други тъкани, този ABS-пластмаса ще се превърне в полезен инструмент в живота занаяти собствените си ръце. - Цвят : кремаво-бял - Произведен от ABS пластмаса. има добра еластичност и гладка повърхност, няма да навреди на другите обручам ниско качество. - Това може да бъде приятен подарък за вашата сестра, приятелка, майка си или баба си.Информация за продукта е Изработена от ABS пластмаса. има добра еластичност и гладка повърхност, няма да навреди на другите обручам ниско качество.Добър избор за любителите на вышивальных занаяти.Техните лесно да затегнете или разхлабите с помощта на добър трайно меден винт отгоре.Просто прикрутите винт, за да го рамките на една и съща или да се отпуснете в обратна посока.Независимо от това, дали имате нужда от бродерия на лен плат или други тъкани, този ABS-пластмаса ще послужат като полезен инструмент за вашата занаяти собствените си ръце.

Други функции

Най-добри сделки