.

.

Комплект за бродиране YINVA за начинаещи,Комплект за бродиране Starter Kit Комплект за бродерия за начинаещи Включва Плат за бродиране с Инструкции за ръка модел, Пяльцы, ?

Комплект за бродиране YINVA за начинаещи,Комплект за бродиране Starter Kit Комплект за бродерия за начинаещи Включва Плат за бродиране

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

【Стартов комплект за ръчна бродерия за най-добра цена】Стартов комплект за бродерия - това е едно уникално и красиво продукт, в него са включени 20 от аксесоари, включително 1 пяльца за бродерия, 3 кърпички за бродиране с цифри и инструкции, 1 пакет цветни конци (достатъчно за всеки бродерия), 9 игли за бродерия, 2 инструмента за продевания нишки, 1 ножица, 2 тампона за възглавница, 1 инструмент за отпускане Наличието на пълен набор от инструменти и инструкции, можете да започнете да се наслаждавате на този комплект за бродиране. 【Лекота на работа Е идеален за начинаещи или на ценители】 Комплект за бродерия за начинаещи главно на умения за бродиране. Следвайки подробно указанията на опаковката, като се започне с най-прости шевове, за да се разбият шевове, включени във всеки модел, може най-накрая да бродира с преливащи се цветове, модели и различни форми на цветя, на базата на проучен шевове.Можете да изберете цвят на конеца по ваш вкус при вышивании, след завършване на комплекта за бродиране ще можете много лесно да създадете красива бродерия. 【Набор за ръчна бродерия с шарени】 За всеки набор за бродиране са приложени съответните подробни инструкции, а на всяко парче плат за бродиране, изобразени цветни модели, което е много полезно за начинаещи.Фигура изпълнена със специални мастило, които изчезват при контакт с вода, дръжте фигура бродерия далеч от водата, докато не бъде завършен.Фигура може да се измие, когато приключите. 【Удобна сигурност и лесно управление】 Стартов комплект за бродиране със собствените си ръце осигурява ергономичност и лесна за задържане.Идва с едно пластмасово пяльцами за бродиране, те са хубави и надеждни, може да се бродира с приятели и семейството си едновременно, и всеки пяльц за бродерия разполага регулировочным перка, която може да се засилят, за да кърпа остава гъста. 【Специален и смислен подарък】 Насладете се на процеса на бродиране със собствените си ръце със семейството си и приятели.Готов комплект за бродиране подарък за вашето семейство или приятели.Това ще бъде важен и специален подарък.В същото време те също могат да бъдат представени като красиви бижута. 【Стартов комплект за ръчна бродерия за най-добра цена】Стартов комплект за бродерия - това е едно уникално и красиво продукт, в него са включени 20 от аксесоари, включително 1 пяльца за бродерия, 3 кърпички за бродиране с цифри и инструкции, 1 пакет цветни конци (достатъчно за всеки бродерия), 9 игли за бродерия, 2 инструмента за продевания нишки, 1 ножица, 2 тампона за възглавница, 1 инструмент за отпускане. Наличието на пълен набор от инструменти и инструкции, можете да започнете да се наслаждавате на този комплект за бродиране. 【Лекота на работа Е идеален за начинаещи или на ценители】 Комплект за бродерия за начинаещи главно на умения за бродиране.

Други функции

Най-добри сделки