.

.

iplusmile Клетка за Хамстер Малка Чанта За домашни Любимци Переноска За пътуване във формата на Таралеж Джудже на джудже хамстер Среда Миниатюрни Играчки Гидрофляга Ч?

iplusmile Клетка за Хамстер Малка Чанта За домашни Любимци Переноска За пътуване във формата на Таралеж Джудже на джудже хамстер Среда

BGN 38.36

Брой продукти
На склад

Калъф за носене на хамстер : Интелигентен дизайн : Задната част на клетки за носене на хамстер е проектиран с вентилационни отвори, които допринасят за циркулация на въздуха и за хомяку точно да дишаПереноска за дребни животни : Приложими елементи : Подходящ за таралежи, младите зайци, чинчили, хамстери, планери и други дребни животни.Преносима переноска за хамстери : идеална за съхранение на малки домашни любимци.Переноска за тях дишащи и удобни.Пътен калъф за хамстер : Тази клетка-переноска за домашни любимци и пропуска въздух, за домашен любимец може в нея да останат.Подходящ за разглеждане на забележителности, на къмпинг, за пътуване или пътници.Переноска за таралеж : много удобен за носене на вашия домашен любимец на разходка, пикник, пешем туризъм, пътуване, пазаруване, на велосипед в метрото.Пратката включва 1 х переноска за домашни любимци 1 х бутилка за вода Характеристики -Размер : 19,50 X19,50 X16,50 см/7,66 X7,66 X6,48 см преносима переноска за хамстери. -Цвят : зелен преносим клетка за хамстер -Материал : Пластмасов калъф за носене на хамстер - малки домашни любимци.Клетка ще създаде за тях приятна и комфортна обстановка, пътна чанта от чинчила. - Този калъф-переноска подходящ за транспортиране с дръжка, лесно ще изляза с малка клетка за пренасяне това на един заек. - Тази градинска переноска за домашни любимци са изработени от висококачествен материал, който е лесен за носене на вашия домашен хамстер. - Това е много удобно за носене на вашия домашен любимец, независимо дали са на разходка, пикник, туризъм, пътуване, пазаруване, каране на велосипед, в метро и т., клетка за хамстер. - Кейдж-переноска за домашни любимци - това е решение на съставяне на компанията на вашия домашен любимец хомячку в много ситуации.Информация за продукта Клетка за прасета Гинея се Различава от пренасяне за домашни любимци кутия тип факта, че позволява да се поддържа домашен любимец по-близо до слънцето и въздуха. играчки за един gerbil Нашата клетка за домашни любимци позволява ви да се носят домашни любимци със себе си, където и да отидете.Пътна клетка за домашни любимци, ще имате повече време, за да ви придружава на вашия домашен любимец. вземете с вас на път, Ако търсите практично клетка за пренасяне на вашия домашен любимец по време на пътуването, тази клетка ще се превърне за вас разумен избор.

Други функции

Най-добри сделки