.

.

Ipetboom Каишка за Заек, Каишка за Коте, Сладки Комплекти, Шлейка за Хамстер, Каишка за Заек, Шлейка за Морско Свинче, Шлейка и каишка, Жилетка за Пор, Костюм за Колан и Ка?

Ipetboom Каишка за Заек, Каишка за Коте, Сладки Комплекти, Шлейка за Хамстер, Каишка за Заек, Шлейка за Морско Свинче, Шлейка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Комплект от колан за заек и каишка : Нашата шлейка може да бъде шлейкой за ходене на малък домашен любимец, така и очарователен дрехи за вашите сладки космати приятелиШлейка за заек : Регулируеми ремъци на шията и на гърдите позволяват гъвкаво регулиране на тази шлейку за софтуер.Шлейка за заек жилетка : Тази система каишки за заек джентльменском стил, специално предназначени за зайци и котки. Шлейка за заек и каишка за разходка : Нашата шлейка в дизайна костюмного палто прави на заек по-очарователен и привлекателен, когато се изготвя навън.Туризъм колани за кучета : и .Лек и удобен за носене.Комплект от колан за заек и каишка : Нашата шлейка може да бъде шлейкой за ходене на малък домашен любимец, така и очарователен дрехи за вашите сладки космати приятели.Шлейка за заек : Регулируеми ремъци на шията и на гърдите позволяват гъвкаво регулиране на тази шлейку за софтуер.Шлейка за заек жилетка : Тази система каишки за заек джентльменском стил, специално предназначени за зайци и котки. Шлейка за заек и каишка за разходка : Нашата шлейка в дизайна костюмного палто прави на заек по-очарователен и привлекателен, когато се изготвя навън.Туризъм колани за кучета : и .Лек и удобен за носене.Осъществяване на списък 1 x жилетка за заек 1 x дърпане на въже Характеристики -Тази система каишки за заек в спортното джентльменском стил, специално предназначени за зайци и котки, костюм на заек и набор от каишки. -Тази жилетка за заек и набор от каишки предназначени за игри, упражнения и разходки хамстер на открито. - вашите сладки домашни любимци, за носене на сватба, празник и рожден ден в костюм на заек и на каишка. - Размер M : около 26 00 X38,00 X0,30 см/10,22 X14,93 X0,12 сантиметра Каишка за малки животни. - Материал : Найлон, плат строг костюм на заек. - Изработен от висококачествен материал, тя е мека, дишаща и износостойкая шлейка за разходки със заек. - Размер S : около 23,00 X29,00 X0,30 см /9,04 X11,40 X0,12 сантиметра Каишка за котки. - Нашата шлейка може да бъде шлейкой за ходене на малък домашен любимец, така и очарователен дрехи за вашите сладки космати приятели, елек, каишка за заек. - Размер L : около 30,00 X44,00 X0,30 см /11,79 X17,29 X0,12 см, комплект от колан за заек и каишка. - Цвят : Сив шлейка в лента за заек.Описание на продукта-Добър повод за заек Те са проектирани с креативен дизайн, очарователни и красиви.

Други функции

Най-добри сделки