.

.

balacoo 5 бр. Къщичка за Хамстери, Клетки за Хамстери, Стълба за Хамстери, Играчки за Морски Свинчета, Скрил Къщичка за Морско Свинче, Подслон За Стълби за Хамстери, Аксе?

balacoo 5 бр. Къщичка за Хамстери, Клетки за Хамстери, Стълба за Хамстери, Играчки за Морски Свинчета, Скрил Къщичка за Морско

BGN 4.88

Брой продукти
На склад

Пластмасова къщичка за хамстер : с дизайна на стълбите, а също така вие можете сами да colorize или залепите други декоративни стикери, интересни и практичниКъщичка за хамстер : Благодарение на дизайна на стълбите на вашия малък домашен любимец може да си играе с него и повече да се обучават, за да направите малки домашни любимци-силни.Клетки за малки животни : високо Качествени и безопасни материали, сигурна и удобна за вашия домашен любимец, тя може да бъде безопасно.Детска площадка за домашни плъхове : практичен къщичка за хамстер.Добър подарък на приятелите си, на семейството си и на хората, които имат малки домашни любимци.Стълба за катерене хамстер : Платформа за морски свинчета, убежище за хамстер на стълбите Къщичка за хамстер е Изработен от висококачествен материал, той е здрав и безопасен за домашни любимци.Пратката включва 5 x къщичка за домашни любимци, Особености -Благодарение на дизайна на стълбите на вашия малък домашен любимец може да си играе с него и може повече да се обучават, за да направи от малки домашни любимци стабилна играчка за хамстер.50 см / на Декора в клетка 10. -Вие можете сами да colorize или залепите декоративни стикери, за да украсят къщичка за домашни любимци, весел и практичен дом. -Къщичка за хамстер е изработен от висококачествен материал, той е здрав и безопасен за домашни любимци, къщата на кожи морски свинчета. - Цвят : Бял малка играчка за домашни любимци -Материал : PVC Къща стълбище-Топло, удобно, изящна изработка.Липса на мирис, срока на безопасна употреба.Избор за приятелите, които има малка домашна чинчила, носилка за хамстери. -Отлично гнездо за вашето малко животно, като на хамстер, и чинчила, за да играят и да спят в приюта за хамстери.Описание на продукта Играчки за катерене - това е най-добрият избор за вас.играчки за домашни животни търсите професионален, но в същото време прячущийся къщичка за хамстери?Търсите добро, което заслужава доверие хомячье гнездо, което може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален Къща-Убежище за Хамстери трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки