.

.

Lylyzoo Малки Животни Топло Плюшен Двуетажно Клетка и Окачен Тунел, Хамак За Сън Порове, Супер Меки и Забавни детски Креватчета за Малките Питомци, Убежище за Плъхове, ?

Lylyzoo Малки Животни Топло Плюшен Двуетажно Клетка и Окачен Тунел, Хамак За Сън Порове, Супер Меки и Забавни детски Креватчета за Малките

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? Играчка хамак за морско свинче - това възвишено място за почивка, което позволява на малките домашни любимци да се чувстват по-спокойни и сигурни, заклещени или продължаване на съня на един хълм 2 комплекта цветове на орхидея.Размер на двуетажно легло : 12,0x12,0 инча, размер на тунела : 18,1 *7,9 инча. ? Идва с атрактивен дизайн във формата на звездички и е изработена от пухкава, топла плюшени тъкани с лек пълнеж, за да си мъничък пушистикам е удобно.Вашият домашен любимец да се чувстват в безопасност вътре, когато са в собствената си спокойна крепост.Сгънете го точно и лесно да се съхранява. ? Структурирани хамаци малки хамаци за домашни любимци с двуетажно легло и туннельным дизайн могат да увеличат максимално пространство за игри и заслони, създаване на допълнителни нива в клетката на вашия домашен любимец.Дайте възможност на вашето малко кученце идеалното място за игри туннелировании, прятания, безделие. ? Включва найлонови ремъци и ключалките, които лесно се прикрепя от вътрешната или външната страна на всяка клетка.Достатъчно голям, за да побере три захарни Глайдеров, две морски свинчета и други дребни домашни животни, като порове-протеини.Би било чудесно и за по-голям на животното, като заек, звездица и др ? СЪВЕТИ : Хамаци за малки животни, трябва редовно да се измие и да се заменят, за да се поддържа хигиена ги на леглото и да се сведе до минимум неприятните миризми.Гостите могат да ползват ръчно пране и в перална машина. (подходящ за студена вода). ? Играчка хамак за морско свинче - това възвишено място за почивка, което позволява на малките домашни любимци да се чувстват по-спокойни и сигурни, заклещени или продължаване на съня на един хълм. 2 комплекта цветове на орхидея.Размер на двуетажно легло : 12,0x12,0 инча, размер на тунела : 18,1 *7,9 инча. ? Идва с атрактивен дизайн във формата на звездички и е изработена от пухкава, топла плюшени тъкани с лек пълнеж, за да си мъничък пушистикам е удобно.Вашият домашен любимец да се чувстват в безопасност вътре, когато са в собствената си спокойна крепост.Сгънете го точно и лесно да се съхранява. ? Структурирани хамаци малки хамаци за домашни любимци с двуетажно легло и туннельным дизайн могат да увеличат максимално пространство за игри и заслони, създаване на допълнителни нива в клетката на вашия домашен любимец.

Други функции

Най-добри сделки