.

.

Тунел за морско Свинче-Убежище за морско Свинче HOMEYA, Сгъваеми 3-Продаваните Игри на Тръбата за Хамстери с Руното Горски Завесата, Играчки за малки животни и Аксесоа?

Тунел за морско Свинче-Убежище за морско Свинче HOMEYA, Сгъваеми 3-Продаваните Игри на Тръбата за Хамстери с Руното Горски Завесата, Играчки

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Т-Образен тунел -3-Лентови Слот тръба】Тунел за порове проектиран с 3 входа Т-образна форма за връзка, просторни тунели осигуряват достатъчно място за разходки на малките домашни любимци от главата до опашкатаЗагадъчни играчки за морски свинчета отговарят на техните естествени инстинкти, като например изследвания и криеница. 【Здрава конструкция, сгъваема и преносима】Добив от заешко тунела се поддържа от 3 стоманени пръстени със защитни цели, за да поддържа форма, не се притеснявайте за царапинах и деформация.Може да се сгъва с помощта на еластични предпазни колани за секунди, той се прехвърля и спестява място.Вашите домашни любимци никога няма да скучаете. 【Висококачествен материал -мек и удобен】Тунели и тръба за морски свинчета са изработени от отвътре навън и плат за подплата, която не е лесно да мачкам и запылить.Висококачествени тъкани, устойчиви на захватам и трайни.Осигурете удобен и мек подслон за сладки домашни любимци, за да могат те да играят, да се крият и да се отпуснете. 【Размер на стоката-подходящ за повечето малки домашни любимци】 Дълъг тунел е около 10,8 "х 4,5", кратък тунел-около 4,7 "х 4,5". Подходящ за малки морски свинчета, хамстери, порове, зайци, зайчат, таралежи или домашни любимци с подобни размери.Няколко по-малки домашни любимци могат да играят заедно в тунели за хамстери.Моля, запознайте се с размера, преди да купите. 【Лесен за почистване и чудесен подарък】 Тунел за заек може да се пере в машина и се изсушава при ниска температура или на открито.Ярка розова перспектива може да привлече вниманието на домашни любимци.Руното горска завеса за подслон за домашни любимци, която може да подобри уединение и сигурност.Добър подарък за рожден ден, Коледа, Нова година, за любимите си домашни любимци.Подобряване на защитата и сигурността на домашни любимци.Можете да се вдига завесата, за да видят своите любимци, или да го пуснете, за да ги оставя в отделна стая.Не е лесно да мачкам и запылить.Висококачествени тъкани, устойчиви на захватам и трайни. 3 стоманени пръстени с предпазни двата края за запазване на формата.Не се притеснявайте за царапинах и деформация.Тунел за малки животни има 3 входа, свързани под формата на буквата Т, просторни тунели осигуряват достатъчно място за разходки на малките домашни любимци от главата до опашката.

Други функции

Най-добри сделки