.

.

NOLITOY Аксесоари за бижута Комплект смола 2 Комплекта Естествени пресовани цветя за смола сухи цветя за Пресовани цветя от смола Занаят, Изсушени Пресовани цветя Акс?

NOLITOY Аксесоари за бижута Комплект смола 2 Комплекта Естествени пресовани цветя за смола сухи цветя за Пресовани цветя от смола

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

КОМПЛЕКТ ЗА РИСУВАНЕ ПРЕССОВАННЫМИ ЦВЕТОВЕ : Производство на сухи цветя, естествена защита на околната средаКОМПЛЕКТ ЗА ПРЕСОВАНЕ на ЦВЕТОВЕ : Тези естествени сухи цветя се различават по цвят и разнообразие.Комплект за пресоване на цветя със своите ръце : Ще ви отведе в един прекрасен свят на природата, ще ви накара да се чувствам спокойна.НАБОР от ОБРАЗЦИ ЦВЕТОВЕ : Ярки цветове, красиви и щедри.Използва за създаване на вашите справочници.СТЪБЛАТА ИЗСУШЕНИ ЦВЕТОВЕ : тя може да се използва за етикети на лицето, леене кристал и други занаяти собствените си ръце.КОМПЛЕКТ ЗА РИСУВАНЕ ПРЕССОВАННЫМИ ЦВЕТОВЕ : Производство на сухи цветя, естествена защита на околната среда.КОМПЛЕКТ ЗА ПРЕСОВАНЕ на ЦВЕТОВЕ : Тези естествени сухи цветя се различават по цвят и разнообразие.Комплект за пресоване на цветя със своите ръце : Ще ви отведе в един прекрасен свят на природата, ще ви накара да се чувствам спокойна.НАБОР от ОБРАЗЦИ ЦВЕТОВЕ : Ярки цветове, красиви и щедри.Използва за създаване на вашите справочници.СТЪБЛАТА ИЗСУШЕНИ ЦВЕТОВЕ : тя може да се използва за етикети на лицето, леене кристал и други занаяти собствените си ръце.Пратката включва 2 x набор от сухи цветя материали Функции-пълно задоволяване на въображението си, това може да ви донесе удоволствие от занимания със собствените си ръце. - Размер : 17 X12 X4cm/ 6. - Производство на сухи цветя, естествена защита на околната среда. - Цвят : Случаен цвят. - Материал : Сухи цветя. - Тя може да се използва за етикети на лицето, леене кристал и други занаяти собствените си ръце. - Ярки цветове, красиви и щедри.Използва за създаване на вашите справочници. - Не се колебайте да използвате въображението си за създаване на удовлетворяващо ви работи.Информация за продукта Е набор от истински сухоцветов, направени със собствените си ръце от естествени сухоцветов, ярки и красиви, това е отличен материал за ръчно изработени. украса от сухоцветов пуснат топла и романтична атмосфера в вашият дом или офис.Разбира се, можете да го използвате за направата на различни по-малки подаръци за приятелите си.

Други функции

Най-добри сделки