.

.

Tofficu червен восък Ретро Дървен Печат Сургучный Печат Печати за пощенски Пратки за Сувенири Печати за Партита Сургучный Печат на Марката За Scrapbooking Восъчен Печат на ?

Tofficu червен восък Ретро Дървен Печат Сургучный Печат Печати за пощенски Пратки за Сувенири Печати за Партита Сургучный Печат на

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

ВОСЪЧЕН ПЕЧАТ за РЪКОПИСИ - Изработена от висококачествен материал с отлично качество на изработката, тя има и се използваПЕЧАТ - за декорация на пликове, колети, покани, опаковки за вино и така нататък.СВАТБЕНИ ПОЩЕНСКИ МАРКИ - Печат-печат може да се прилага на картички за scrapbooking, стъкло, пластмаса, дърво, картички за благословии и др.ТЪМЕН ПЕЧАТ - подарък за вашите приятели и семейство.ПЕЧАТ, ИЗПРАТЕНО по електронна поща - Цвят : както е показано на фигурата.Материал : дърво и мед. Размер : около 2.ВОСЪЧЕН ПЕЧАТ за РЪКОПИСИ - Изработена от висококачествен материал с отлично качество на изработката, тя има и се използва.ПЕЧАТ - за декорация на пликове, колети, покани, опаковки за вино и така нататък.СВАТБЕНИ ПОЩЕНСКИ МАРКИ - Печат-печат може да се прилага на картички за scrapbooking, стъкло, пластмаса, дърво, картички за благословии и др.ТЪМЕН ПЕЧАТ - подарък за вашите приятели и семейство.ПЕЧАТ, ИЗПРАТЕНО по електронна поща - Цвят : както е показано на фигурата.Материал : дърво и мед. Размер : около 2.Пратката включва 1 х Восъчен печат за запечатване на ръкописи, пръчици за печати, фитили за пощенски плик (F : 059) Характеристики -Размер : около 2.5 инча, сургучная печат. - Материал : восъчен печат на ръкописи от дърво и мед. - Цвят : Както е показано на сватбената восъчен печат. - Изработен е от висококачествен материал с отлично качество на изработката, тя е здрава и позволява дълго да използват восковую печат на пликове. - Печат с печат може да се прилага на картички, scrapbooking, стъкло, пластмаса, дърво, благословия и други печати с дървена дръжка. - Креативен подарък за вашите приятели и семейство самостоятелно ink. - за декорация на пликове, колети, покани, винена опаковане и така нататък сургучом.Описание на продукта Запечатваща восъчен печат Изберете и по-скоро за ежедневието.печат от дървен блок с Отлично качество на изработка материали позволява де им пликове, колети, покани, писма и така нататък.тъмен печат, Подходящи за хоби, занаяти, покани за сватби, партита, гала-концерти и други специални събития.

Други функции

Най-добри сделки