.

.

FAVOMOTO 3 бр./компл. Четка За почистване на Карбуратора Комплект Четки за коса Комплект тръби Комплект на Двигателя на Мотоциклет Инструмент За почистване на Карбурат?

FAVOMOTO 3 бр./компл. Четка За почистване на Карбуратора Комплект Четки за коса Комплект тръби Комплект на Двигателя на Мотоциклет Инструмент

BGN 4.29

Брой продукти
На склад

Четка за почистване на автомобила-Изработени от найлонови четки и материали от неръждаема стомана 304, не податливи на корозия, не е деформиран, има добра еластичност и не са податливи на загуба на косаИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ВЪГЛЕРОД - Той е направен по професионална технологии за осигуряване на качеството на продукта и може да работи в продължение на известно време.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ТЕЛ - почти необходимо нещо при възстановяване на мотоциклет или мотора, който твърде дълго се е намирал в състояние на покой, внимавайте, за да двигатели са работили перфектно.НАБОР от АНТИСТАТИЧЕСКИХ за ЗЪБИ - С помощта на тези инструменти, те могат да помогнат в работата с криви ъгли.ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ДВИГАТЕЛЯ - Спирала структури осигуряват удобен достъп до вътрешната страна, като измиване чиста и изчерпателна.Пратката включва 3 бр. x почистващи четки Характеристики -Тези препарати могат да бъдат използвани много пъти при спазване на правилно обучение.И те са лесни за почистване и да се съхраняват в мастилено-струен очистителе въглехидрати мотоциклет.Инструмент за почистване на карбуратора - Тези почистващи игла и четки са на разположение за отстраняване на трохи в малогабаритном оборудване, такова като кола мотоциклети, атв, карбуратор за заваряване на мотопеди и друго средство за почистване на двигатели на мощни карбуратори. - В комплекти от инструменти за почистване са включени кабели, файл, игли и четки, изработени от неръждаема стомана и найлон за коса с висока плътност, които са антикоррозийным и не допускающим изкривяване комплект за почистване на карбуратор на мотора.39 инча Комплект за почистване на карбуратора. - Материал : Неръждаема стомана, найлонов комплект за почистване на карбуратор на мотора. - Цвят : Както е показано на фигура, четка за карбуратора мотоциклет. - С помощта на тези инструменти, те могат да помогнат в почистването на карбюраторных зъби криви ъгли. - Тя е направена по професионална технологии за осигуряване на качеството на продукта и може известно време да работи мотоциклетизъм карбюраторной четка.Описание на продукта за Пречистване на въглехидрати за мотоциклети Това е набор от идеалните инструменти за отстраняване на засоров или препятствия в тесен коридор въглехидрати мотоциклета, а също и идеалните инструменти за почистване на стъкло, тръби, клавиатури, битова техника и така нататък идва с подвижен ринг за ключове за лесно закачане и лесно съхранение.

Други функции

Най-добри сделки