.

.

FIRSTINFO Инструмент за пълнене на предаването течност, 3 бр, Сливное устройство ATF комплект за презареждане (Чашеобразное + Сливное устройство с дръжка + една седалка, в?

FIRSTINFO Инструмент за пълнене на предаването течност, 3 бр, Сливное устройство ATF комплект за презареждане (Чашеобразное + Сливное устройство

BGN 23.93

Брой продукти
На склад

Предназначен за източване и зареждане ATF 9-стъпални автоматични скоростни кутии на Mercedes-Benz (тип 725Адаптер за зареждане ATF за 9-стъпални автоматични скоростни кутии на Mercedes-Benz влиза в комплекта.Специален дизайн за обслужване на ATF без течове и разливи.Резервоарът адаптер, трябва да се използва с заправочным помпа FIRSTIFNO ATF и крайната дата на престоя.Моля, запознайте се с таблицата на приложение преди да купите.За трансмисия на Mercedes 9 ГРАМА Tronic.Сливное устройство с молив * 1 бр. Сливное устройство с чаша * 1 бр. Инструменти за презареждане за пренос на течности за ефективно зареждане с гориво и източване на маслото.Предназначен за източване и зареждане ATF за 9-стъпални автоматични скоростни кутии на Mercedes-Benz (тип 725. Изработен е от висококачествен материал, подходящ строги стандарти за контрол на качеството, която се отличава с висока твърдост, устойчиви на корозия и ръжда, осигурявайки дълготрайност.Добре опаковани в изключителна картонена кутия за удобно носене.Работете с дозатор FIRSTINFO ATF, номер A1132 NUS, A1135 NUS, A1133 NUS, A1139 HNUS, A1141 HN.Резервоара и спорта за пълнене на ATF. 【Една седалка, всички метални едно парче адаптер, без монтаж】 - * В този списък е включен адаптер за захранване на ATF # 64.* И той е изработен от много устойчив на опън на метален материал, с цялата конструкция, повече няма монтаж. 【Ефективно зареждане с гориво и източване на маслото】С помощта на 3-те отделни съединения за пълнене, източване и де /монтаж на винтове за пълна смяна на маслото.Ефективен източване и пълнене на течности за автоматични скоростни кутии (ATF). 【Съвместимост с предавателна кутия Benz 725】 Средство за запълване на трансмисионния масло е съвместимо с модели на Mercedes Benz с трансмисия 9 ГРАМА-Tronic 725 за пълно промиване на пренос на течности. 【Услуги ATF без течове и разливи】 -Сливное устройство с дръжки за завоя переливной тръби за източване на стария ATF. / Сливное устройство чашечного тип - За задържане на малки количества от стари ATF при взети на дренажна тръба. 【Висока твърдост, защита от ръжда и корозия】 е Изработен от висококачествен материал и отговарят на строгите стандарти за контрол на качеството.Произведени в Тайван с устойчиви на корозия и ръжда, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.

Други функции

Най-добри сделки