.

.

Ножица за подстригване на коса XIAOSAKU Ножица за подстригване на коса Набор от филировочных ножица С Подшипником Фризьорски ножици За подстригване на Коса Ножици за ?

Ножица за подстригване на коса XIAOSAKU Ножица за подстригване на коса Набор от филировочных ножица С Подшипником Фризьорски ножици

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Изкован от метал-стомана 440СОстри като бръснач, на ръба лесно да отреже косата си и ги поставя на всяка прическа, която искате.Двойка на прецизни ножица с микрозубцами и чифт обикновени ножици.Създаден както за мъже, така и за жени.Тези ножици с остри ръбове-леки и ергономични. отлични за почистване на тъпите краища, подстригване бретон или перука.Наименование на продукта : Ножици за коса Размер : 6 см Цвят : черен Материал : 440c Комплект : 1 бр. ножица за рязане, 1 бр. ножица за филировки или 1 бр. ножици за рязане, 1 бр. ножица за филировки с чанта Забележка : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Размер може да бъде малък неточностью от различни партии продукти или ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Други функции

Най-добри сделки