.

.

FOMIYES 1 бр. Инструмент За Подстригване на коса, Приспособления За Грим, Силикон Мат, Плосък Инструмент За Вода, Подложка за Ножици, Подложка за Фризьорски салон, Подло?

FOMIYES 1 бр. Инструмент За Подстригване на коса, Приспособления За Грим, Силикон Мат, Плосък Инструмент За Вода, Подложка

BGN 9.42

Брой продукти
На склад

Подложка за маса за грим : Дайте да ви подложка за прически, кисточек, подстригване, ножици и ножове, за да те не повредились по време на работаСъщо така и за приготвяне на коктейли, смесване на напитки у дома, в кръчма, кафене.Пътен подложка за инструменти за гореща стайлинг на коса : Поставка за съхранение на фризьорски инструменти, за да приведе в ред фризьорския салон на масата.Кафе мат : -екологично чисти материали, за вашето здраве.Подложка за инструменти за косата : , предотвратява излишния просыпание и .Мат осигурява оптимален дренаж, помага да се отървете от кърпи.Предпазва тезгяха от голям брой пролитых и лепкави сокове, поддържа бар в чистота.Подложка за инструменти за рязане : устойчив на високи и ниски температури, без следи от залепване.Подложка за маса за грим : Дайте да ви подложка за прически, кисточек, подстригване, ножици и ножове, за да те не повредились по време на работа.Също така и за приготвяне на коктейли, смесване на напитки у дома, в кръчма, кафене.Пътен подложка за инструменти за гореща стайлинг на коса : Поставка за съхранение на фризьорски инструменти, за да приведе в ред фризьорския салон на масата.Кафе мат : -екологично чисти материали, за вашето здраве.Подложка за инструменти за косата : , предотвратява излишния просыпание и .Мат осигурява оптимален дренаж, помага да се отървете от кърпи.Предпазва тезгяха от голям брой пролитых и лепкави сокове, поддържа бар в чистота.Подложка за инструменти за рязане : устойчив на високи и ниски температури, без следи от залепване.Осъществяване на списък 1 х противоскользящий мат Характеристики -Материал : PVC подложка за горещи косата -Цвят : черен противоскользящий мат -С топлоизолационни дизайн, това е мат за дома и работния плот фризьорски салон за съхранение на инструменти за рязане, салонные подложки за фризьор. - Екологично чисти материали, силиконов тампон за вашето здраве. - Този противоскользящий подложка е изработена от здрав, мек и безопасен силикон подложка за инструментите за коса. - Устойчива на плъзгане конструкция практична, тя защитава вашите инструменти от падане на тампон за грим. - повърхност, ще имат комфортен допир до кожата и да не нанесете вреда на вашите инструменти плосък железен мат.Описание на продукта Подложка за усукване гладене Търсите противоскользящий подложка за подреждане на вашите инструменти за рязане?Нашата черга може да отговори на всички ваши изисквания, благодарение на трайно материал премиум-клас за практически и продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки