.

.

ONNPNN Геометрична Форма на Дъгова Свещи, Шарени U-Образна Силиконова Форма, Прости Линии, Гипсови Епоксидни Форми, Абстрактни Форми от Архитектурни Смола за Лосион, Б?

ONNPNN Геометрична Форма на Дъгова Свещи, Шарени U-Образна Силиконова Форма, Прости Линии, Гипсови Епоксидни Форми, Абстрактни

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Лесно запознат】 Просто изсипете любимите си съставки във форма, приготвя се и се оставя да се охлади напълноСлед това го обърнете с главата надолу.Повърхност-мека силиконова форма нелипкая, и готови заготовки, може да се извлича от дъното на леко натискане. 【Форма със собствените си ръце】 Тези силиконови форми са внимателно проектирани и сладки работи, ще привлече вниманието на децата.Можете също така да се въвеждат със своите деца и се пекат вкусни десерти, за да се забавлявате с вашето семейство и гости.Чудесен избор за сватби, партита, партита на душата, рождени дни. 【Производство на свещи】 С помощта на игла, направете отвор в долната част, за да затегнат фитил в сърцето на силиконовата форма за свещи, след това се изсипва на течен восък и изчакайте студено формоване.И накрая, натиснете върху нея отдолу, а след това отстранете запалителната свещ, която много лесно го извадете. 【Многократно използване на】Тази силиконова форма е много подходящ за приготвяне на собствения си специален сапун, бомбочек за вана, лосиони, цветни моливи, восъци, полимерни глини, париж, мазилки и т. тя може да се използва за приготвяне на муса, масло, шоколад, сладолед, замразено кисело мляко и т., кубчета лед и всичко, което може да се готви. 【Пратката съдържа】 Вие ще получите 1 бр. формуляр за свещи.Изискан дизайн и изчистени детайли придават на вашата работа в пъргавината.Това определено е перфектен подарък за любителите на diy, много подходящ за вас самите, семейството, приятелите или всички, които обичат ръкоделие.Материал : силикон. Размер : 7x4,4x13,9 см/2,75x1,73x5,47 инча.Цвят : Както е показано на фигурата.Пакетът включва : . 1 x Силиконова форма. -Информация за размера на дадена само за справка и допуска незначителни различия се дължи на ръчно измерване. - Поради разликата между различните монитори цветовете може да се различават малко от реалните цветове. - Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да купите. - Нашите силиконови форми за свещи са добре обзаведени и могат да бъдат използвани за декорация на дома на празници, сватби, Коледа, партита и други събития, за да ви помогне да създадете незабравими мигове. - Подходящ за производство на свещи или форми за сапуни, а също за торти, шоколад, бонбони, сода, кубчета лед, форми от смола или работи с ръцете си.

Други функции

Най-добри сделки