.

.

8 Бр. Набор от инструменти за скулптура от глина пластмасови, колекция от керамични инструменти за скулптура, инструмент за формиране от полимерна глина за деца, дв?

8 Бр. Набор от инструменти за скулптура от глина пластмасови, колекция от керамични инструменти за скулптура, инструмент за формиране

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Безопасен материал】 Нашите инструменти за скулптура от глина, изработени от висококачествена пластмаса, която е различна здравина и трайност, затова не е нужно да се притеснявате за счупятУши тези орел глинени инструменти за скулптура са с различна форма, като листа, гребени, шишарки, мивки и др. от Различни форми за по-добро задоволяване на вашите нужди за производство на глина. 【Лекота на работа】 Този пластмасов керамичен инструмент е много лесен за употреба, подходящ за начинаещи резбари.Разбира се, вашите деца също могат лесно да се учи, вие можете да използвате този набор от инструменти за скулптура от глина, за да създадете различни глинени фигурки, заедно с децата си и се наслаждават на топлото общуването на родители и деца.Този глинен инструмент може да дари на децата си щастливо детство и да се стимулира тяхното въображение. 【Широко приложение】 Този инструмент от пластмасова глина има широка гама от приложения и е подходящ за много сцени от ежедневния живот.Независимо дали в училище или у дома, тези глинени инструменти намират огромно приложение, децата могат да ги използват не само с глина, но и с глина и други составами за скулптура.Разбира се, можете също да използвате пластмасови инструменти за скулптура, за да изрежете торти, гарниран с техните малки цветя. 【Идеален подарък】 Тези пластмасови глинени инструменти от безопасен материал и универсални, които са не само идеален инструмент за производство на глина и керамика, но и полезен инструмент за рязане на торти.Изпратете този набор от инструменти от пластмаса, глина, като подарък на семейството си и на приятели за Коледа, рожден ден и други празници, когато те ще получат този дар, те ще бъдат много щастливи. 【Купи с увереност】Yuntop се стреми да предоставя на своите клиенти качествени продукти и подкрепящи услуги.Ако се сблъскате с проблеми, като например повреда на продукта, моля, незабавно уведомете ни по електронна поща, вместо незабавно да се даде един лош коментар.Ако не сте доволни от нашите продукти, ние обещаваме да ви 100% връщане.Удовлетворението на клиентите е нашата основна цел. лекота на използване.

Други функции

Най-добри сделки