.

.

WATERGLIDE 300 led улични патриотични светлини, 98,5 фута, 4 юли, зелени телена гирлянди, 8 режима на осветление, plug-in за декорация на спалнята, в чест на Деня на Независимостта ?

WATERGLIDE 300 led улични патриотични светлини, 98,5 фута, 4 юли, зелени телена гирлянди, 8 режима на осветление, plug-in за декорация

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[Декорации за Деня на независимостта на 98,5-подножието струнни тела] : с 300 червени, бели, сини индивидуални светодиодни крушкиВсички гирлянди green тел фея имат градския връзка; може да се свърже до 3 комплекта заедно, за осветяване на по-широк диапазон. [8 режима на осветление] : Този декоративен струнен лампа има 8 режима на осветление в своя избор : разход, вълна, сериен, с прекъсвания, гони / светкавица, бавно отслабване, трептене / светкавица и постоянно включване.Подходящ за различни случаи и условия, директно кликнете върху бутона на трансформатора, за да промените режима. [Струнни лампи ниско напрежение 29] : След включване в рамките на няколко часа да се съхранява при ниска температура, осигурявайки максимална безопасност.Директно свързвайте и отсоединяйте за включване и изключване на захранването.Изход стандарт на САЩ, напрежение 110 V. Адаптер към първия светодиодному светило, което : 16,5 фута. Обща дължина (гирлянда и водеща линия) : 115 метра. [Водоустойчива и е широко използван] : Здрава конструкция прави гирлянди здрав, и водоустойчив гирлянди са идеални за патриотични вътрешни и външни декорации, подходящи за 4 юли, партита, дома, спални, украса на стени, градината или на балкона. [Бележки] : Моля, обърнете внимание, че показателите не са функция на паметта, така че, когато се свързвате те винаги ще се връщат към фабричните настройки.Трансформатор е водоустойчив по стандарт IP 44, така че да може да се използва навън, но не е достатъчно за директно потапяне под вода. декоративни гирлянди Ден на независимостта на височина 98,5 метра, с 300 индивидуални светодиодни крушки червено / бяло / синьо.Идеален за декорация на помещения и на открито.Топъл знак на поздрав през нощта, за да направите дома си прекрасно зрелище за вашите съседи!.Висока яркост и светоотдача, добро разсейване на топлината, с ниско затихване на светлината и създаване на романтична живот за вас.Идеален е за Деня на независимостта, 4 юли, Националния празник, Ден на паметта, на Коледа, партита, домове, прозорци, баня, фестивал, празник, шоу, ресторант, хотел, търговска сграда, търговски център и т., Адаптер за първи светодиодному светило, което : 16,5 фута. Обща дължина (гирлянда и водеща линия) : 115 метра. Моля, обърнете внимание, че подсветката не е функция на паметта, така че при свързване тя винаги ще се върне към фабричните настройки.

Други функции

Най-добри сделки