.

.

Cynzia 20 led осветителни тела за бутилки за Вино с тапа, 15 опаковки, страхотна лампа във формата на конфитюри, захранван с батерии, Водоустойчив Мини-Гирлянди от Сребърн?

Cynzia 20 led осветителни тела за бутилки за Вино с тапа, 15 опаковки, страхотна лампа във формата на конфитюри, захранван с батерии,

BGN 9.49

Брой продукти
На склад

♔ Лесна употреба : Всяка лампа за пробивания бутилки се захранва от 3 батерии LR44 (батерии, инсталирани)Просто включете ключа и го поставете крушка-тапата в гърлото на бутилката, след това те ще работят просто, без свързване на източник на захранване. ♔ Широко се използва : Обичайната форма на тапи за бутилки, подходящи за бутилки вино калибром 0,63 инча-0,9 инча.Можете да поставите украсена бутилка в ресторант, паркинг, градина, на сватба и на всяко друго място по ваше желание на закрито и на открито. ♔ Качествен материал : осветителни Тела за винени бутилки с 15 бр. высокояркими микро-светодиодите на гъвкава медна тел с дължина 4,9 фута /1,5 м, тънка и гъвкава, но здрава, удобна за съхранение, разстоянието между лампи : 4 инча / 10 виж ♔ Сигурност и икономия на енергия : 20 led крушки по-ярка от 10 LED, осигурявайки 20 часа осветление.Добро разсейване на топлината и ниска консумация на енергия, които позволяват да не се притеснявате за проблеми с безопасността. ♔Какво получавате : Опаковки от 15 парчета корк осветителни тела за винени бутилки Cynzia, денонощна поддръжка на клиенти. ♔ Лесна употреба : Всяка лампа за пробивания бутилки се захранва от 3 батерии LR44 (батерии, инсталирани).Просто включете ключа и го поставете крушка-тапата в гърлото на бутилката, след това те ще работят просто, без свързване на източник на захранване. ♔ Широко се използва : Обичайната форма на тапи за бутилки, подходящи за бутилки вино калибром 0,63 инча-0,9 инча.Можете да поставите украсена бутилка в ресторант, паркинг, градина, на сватба и на всяко друго място по ваше желание на закрито и на открито. ♔ Качествен материал : осветителни Тела за винени бутилки с 15 бр. высокояркими микро-светодиодите на гъвкава медна тел с дължина 4,9 фута /1,5 м, тънка и гъвкава, но здрава, удобна за съхранение, разстоянието между лампи : 4 инча / 10 виж ♔ Сигурност и икономия на енергия : 20 led крушки по-ярка от 10 LED, осигурявайки 20 часа осветление.Добро разсейване на топлината и ниска консумация на енергия, които позволяват да не се притеснявате за проблеми с безопасността. ♔Какво получавате : Опаковки от 15 парчета корк осветителни тела за винени бутилки Cynzia, денонощна поддръжка на клиенти.Led корк светлини са подходящи за повечето бутилки вино - романтичен начин за рециклиране на изоставени бутилки вино.

Други функции

Type of Bulb:
LED
Най-добри сделки