.

.

Преносимото Кабел с 2 Светлини, Коледни Селски лампа за бродерия на Хелоуин с розетка и резервен предохранителем, Led вилица капацитет 0,6 W, Включено в Списъка на UL, Ак?

Преносимото Кабел с 2 Светлини, Коледни Селски лампа за бродерия на Хелоуин с розетка и резервен предохранителем, Led вилица капацитет

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

【Коледен селски лампа за бродерия на Хелоуин】 шнуровые тела с битумен крушка отлични за много коледни работи за Хелоуин, топло бяла светлина с керамични коледни села създава една спокойна и щастлива атмосфера 【Безопасна и энергосберегающая лампа】 led крушка с мощност 0,6 W не се нагрява и не перегорает; На штекере има 2 предпазителя за удължаване на срока на служба; венец капацитет 0,6 W позволява спестяване на повече енергия. 【Удлинительные осветителни тела с розетка】 това е блестящ дизайн, че на един шнурном светильнике има щепсел и контакт; По този начин, няколко шнуровых осветителни тела се захранват от една вилица за няколко селски тела. 【Списъка на UL】 селски фенери са изработени от сертифициран UL щепсела TS-24, контакти и кабели 20 AWG-XTW; Те се състоят от лампи C7, и на основата на E12; Декоративни фенери са лесни за инсталиране, просто използвайте скоба, за да закачите всяка крушка рождественском керамични отверстии. 【Широк спектър на приложение】 дължина 6,6 фута и сменяем лампа са подходящи за повечето коледни селски выдувных формовых украса и елхи, можете да го използвате в солна лампа, рождественском селски декор, фенери, коледни елках и на други места, които искате да поставите.

Други функции

Най-добри сделки