.

.

Toyvian Хелоуин Висящи Призрак Обезглавени Външен Декор Висячая Отрубленная Главата Хелоуин Кървава Вечер Украса Отрубленная Главата Кървава Глава Подпори Външен П?

Toyvian Хелоуин Висящи Призрак Обезглавени Външен Декор Висячая Отрубленная Главата Хелоуин Кървава Вечер Украса Отрубленная

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ЛатексДекор за парти в къщи с духове : Реалистичен външен вид създава атмосфера на ужас в дома си и привлича вниманието на гостите.Окачен подпори за духа на Хелоуин : Изработена от безопасни материали.Здрав, лек и практичен. вътрешно и външно украса за Хелоуин.Това е чудесен аксесоар за томбола с подаръци.Фалшив подпори за мъртво тяло : Забележка : окачен подпори за духа на Хелоуин, тъй като продуктът е ужасно, моля, не пугайте деца под 6 години.Фалшиви окровавленные счупени части : идеалното една зловеща украса за вашия дом.Добре се вписва в темата на Хелоуин и прави къщата по-ужасен.Хелоуин Разрез на мозъка : Забележка : тъй като продуктът е ужасен, моля, не пугайте деца под 6 години.Декор за парти в къщи с духове : Реалистичен външен вид създава атмосфера на ужас в дома си и привлича вниманието на гостите.Окачен подпори за духа на Хелоуин : Изработена от безопасни материали.Здрав, лек и практичен. вътрешно и външно украса за Хелоуин.Това е чудесен аксесоар за томбола с подаръци.Фалшив подпори за мъртво тяло : Забележка : окачен подпори за духа на Хелоуин, тъй като продуктът е ужасно, моля, не пугайте деца под 6 години.Фалшиви окровавленные счупени части : идеалното една зловеща украса за вашия дом.Добре се вписва в темата на Хелоуин и прави къщата по-ужасен.Хелоуин Разрез на мозъка : Забележка : тъй като продуктът е ужасен, моля, не пугайте деца под 6 години.Осъществяване на списък 1 х подпори за трикове Характеристики - Размер : 40,00 X20,00 X20,00 см. / 15,72 X7,86 X7,86in Подвесная главата на Хелоуин. - Цвят : Боядисана висячая отрубленная главата. - Забележка : тъй като продуктът е ужасен, моля, не пугайте деца под 6 години, откъснати от мозъка на Хелоуин. - Материал : латексова отрезанная корона. - Изработен от безопасен материал.Здрав, лек и практичен. вътрешно и външно украса за Хелоуин.Това е чудесен аксесоар за трикове или предложения, страшен подпори за Хелоуин на открито. - Подходящ за различни случаи, подходящи за декорация на партита, къщи с призраци, посещения на Хелоуин, на кървавите украса за партита за Хелоуин. - Реалистичен външен вид, добавя атмосфера на ужас в къщата и привлича вниманието на гостите към подвесному призрачному реквизиту на Хелоуин. - Идеалното една зловеща украса за вашия дом.Добре се вписва в темата на Хелоуин и придава на вашия дом по-зашеметяваща гледка страшна опора за главата.

Други функции

Най-добри сделки