.

.

Crownland 8FT Декоративна Вятърна Мелница, За Декорация на градината В Задния двор, Ветропоказател, Сверхпрочная Метална Вятърна Мелница, с Устойчива На Атмосферни влия?

Crownland 8FT Декоративна Вятърна Мелница, За Декорация на градината В Задния двор, Ветропоказател, Сверхпрочная Метална Вятърна Мелница, с

BGN 50.66

Брой продукти
На склад

【Декоративна вятърна мелница,】 Не се притеснявайте за декориране градина!Тази нова вятърна мелница ярки цветове и модерния дизайн ще се превърне в атрактивно допълнение към вашата морава или градинатаС помощта на weathervanes windmill може да се използва за индикация на скоростта и посоката на вятъра. 【Здрава конструкция】 В долната част на краката вятърна мелница можете да поставите метални ленти за фиксиране на почвата и повишаване на стабилността.И тази вятърна мелница от тежки метали, притежава дълготрайност.Забележка : Тази 8-подножието на вятърна мелница, не е предназначена за райони с тежки климатични условия, като планини. 【Защита на околната среда】 Сте загрижени за това, че вятърна мелница yard decor field харчи енергия се губи?Не се притеснявайте!Вятърни мелници са пуснати в действие енергията на вятъра и не се нуждаят от батерии или контакти.Използва ролкови лагери, за да се гарантира гладкото и тихи въртене на лопатките на вятърна мелница заедно с вятъра. 【Лекотата на монтажа】 Можете бързо и лесно да се инсталира вятърни мелници в съответствие с инструкциите за монтаж.За по-ефективно монтаж ние ви препоръчваме да се инсталира вятърна мелница заедно с 1 или повече от вашите семейства / приятели, тъй като тя е огромна и е с общ размер на 26 инча (Д) * 26 см (Ш) * 96 см (В). 【Отлично обслужване на клиентите】 Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и да предоставя снимките за решаване на проблеми, ние ще ви предложим решение в рамките на 24 часа. 【Декоративна вятърна мелница,】 Не се притеснявайте за декориране градина!Тази нова вятърна мелница ярки цветове и модерния дизайн ще се превърне в атрактивно допълнение към вашата морава или градината.С помощта на weathervanes windmill може да се използва за индикация на скоростта и посоката на вятъра. 【Здрава конструкция】 В долната част на краката вятърна мелница можете да поставите метални ленти за фиксиране на почвата и повишаване на стабилността.И тази вятърна мелница от тежки метали, притежава дълготрайност.Забележка : Тази 8-подножието на вятърна мелница, не е предназначена за райони с тежки климатични условия, като планини. 【Защита на околната среда】 Сте загрижени за това, че областта за декор на вятърни мелници харчи енергия се губи?Не се притеснявайте!Вятърни мелници са пуснати в действие енергията на вятъра и не се нуждаят от батерии или контакти.Използва ролкови лагери, за да се гарантира гладкото и тихи въртене на лопатките на вятърна мелница заедно с вятъра. 【Лекотата на монтажа】 Можете бързо и лесно да се инсталира вятърни мелници в съответствие с инструкциите за монтаж.

Други функции

Най-добри сделки