.

.

PDOO Средство за премахване на тъмните петна за лице и тяло, Крем-коректор за тъмни петна за Чувствителни зони, Средство за Премахване на Слънчевите петна за всички т?

PDOO Средство за премахване на тъмните петна за лице и тяло, Крем-коректор за тъмни петна за Чувствителни зони, Средство за Премахване

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【НАТУРАЛНИ и ЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ】 Средство за премахване на тъмните петна PDOO осигурява ефективно и безопасно решение за премахване на досадни тъмни петна по лицето сиНашето средство за премахване на тъмните петна внимателно разработено, за да внимателно да действа върху кожата, подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна, мазна, суха и комбинирана. 【БЕЗОПАСЕН и НЕЖЕН】 Този натурален крем за тяло не съдържа химикали, когато готвите не се използват вредни химикали, не предизвикват сериозни странични ефекти.Му нанася на подмишниците, коленете, лактите, бедрата, шията и други интимни зони. 【ОЧЕВИДЕН ЕФЕКТ】 Нашата съвременна формула ефективно да се бори с тъмни петна, пигментными петна и гиперпигментацией, което прави кожата по-гладка, сияйна и млада. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Лека немазна формула се абсорбира бързо в кожата, което позволява лесно да го включите в ежедневната си грижа за кожата.Просто нанесете малко количество върху лицето и шията, и само след няколко седмици вие ще видите видими резултати. 【За обслужване на КЛИЕНТИ】 Ако има някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме тук за вас 24/7. Вие ще получите качествено обслужване.Начин на приложение : * След сутрешното почистване на кожата нанесете необходимото количество върху зоната, която изисква подобрение, меки кръгови движения масаж до пълното усвояване. * Вечерта след душ нанесете необходимото количество върху зоната, която изисква подобрение, меки кръгови движения масаж в продължение на 5-10 минути до пълното усвояване.* За постигане на оптимални резултати, ние препоръчваме да използвате този крем за премахване на тъмни петна, два пъти дневно, сутрин и вечер.

Други функции

Най-добри сделки