.

.

Лифтинг на Брадичката За лице, Маска За Лифтинг на Брадичката, Маска, Маски За кожата Подтягивающая Маска За Лице DIY Лицето Хартиен Лист Маска За Лице Хартиен Лист З?

Лифтинг на Брадичката За лице, Маска За Лифтинг на Брадичката, Маска, Маски За кожата Подтягивающая Маска За Лице DIY Лицето

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Маската е триизмерен приятелка, с предварително разположени дупки за очите, носа и устата, които са идеално място на вашето лицеТази маска се справя отлично с отстраняването на мръсотия и мазнини от лицето, а с помощта на средства за грижа за кожата, тя в известна степен прави кожата по-гладка. 0 -Тази кърпа за маска е изработена от чист памук, който е мек прилепнала към кожата, не дразни кожата и е много удобно да се прилага върху лицето.Тази подтягивающая маска идеален за спа, салони, салони за красота или за самостоятелно грижа за кожата в домашни условия. Като цяло, той е практичен продукт. 0 -Завършва маска може да завешивать зад ушите и да осигури приятен лифтинг ефект, който прави кожата по-еластична. Подходящ за кожа : Тази салфетка за маска е изработена от чист памук, който е мек прилепнала към кожата, не дразни кожата и е много удобно да се прилага върху лицето. Лифтинг : Краищата на маската може да завесить зад ушите и да се получи хубав стягащ ефект, който прави кожата по-еластична. Страхотна засаждане : Маска е триизмерен приятелка, с предварително разположени дупки за очите, носа и устата, които идеално подхождат на вашето лице. Подобрява състоянието на кожата : Тази маска се справя отлично с отстраняването на мръсотия и мазнини от лицето, а с помощта на средства за грижа за кожата прави кожата е в известна степен по-гладка. Широко приложение : идеален за спа, салони, салони за красота или за самостоятелно грижа за кожата в домашни условия, тази подтягивающая маска като цяло е практичен продукт.Параметри : Тип на продукта : Маска за лифтинг на брадичката Материал : Чист памук съдържание на Пакета : 1 пакет х Маска за лифтинг на брадичката (10 бр).

Други функции

Item Type:
Face Chin Lifting Mask
Material:
Pure cotton
Package List:
1 Bag x Face Chin Lifting Mask(10PCS) :
Най-добри сделки