.

.

ZIYTEX 1бр Сладко Лице Бяла Маска За очи Сенки За очи Сянка на Съня Памучни Очила Маска За Очи на Маска за Сън Калъф за окото Калъфи за сън (Цвят: 4)

ZIYTEX 1бр Сладко Лице Бяла Маска За очи Сенки За очи Сянка на Съня Памучни Очила Маска За Очи на Маска за Сън Калъф за окото Калъфи

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

?【Висококачествени материали】 : Висококачествен материал, размерът е около 19* 12 виж Идеалното оцветяване, насладете се на щастлив нощен сънАко ви е необходимо за комфортен сън, можете да се дълбоко сън по всяко време и на всяко място.Конструкция затъмняване осигурява пълен мрак, създавайки атмосфера на полунощ. ?【Блокиране на светлина】 : Мека маска за очи е облегает очи в съответствие с контурите на лицето, ефективно блокиране на преминаването на светлината през в областта на очите и носа, създавайки тъмна обстановка и ви помага да заспите. ?【Идеален продукт】 : Лек сън, приятна за кожата и дишаща, почти не се усеща, че за вас е нещо, което носеше.Повярвайте ми, това е един прекрасен опит!. ?【Широко приложение】 : идеален за домашна употреба, на обедната почивка в офиса, пътувания, бизнес пътуване, полет, влак, къмпинг и т. Вие искате да се отпуснете. ?【Защо са ни избрали】 : В сравнение с други, нашата маска за очи много добре изглежда и по-лесен за използване от други.Нашите продукти са най-доброто съотношение между цена и качество. ?【Висококачествени материали】 : Висококачествен материал, размерът е около 19* 12 виж Идеалното оцветяване, насладете се на щастлив нощен сън.Ако ви е необходимо за комфортен сън, можете да се дълбоко сън по всяко време и на всяко място.Конструкция затъмняване осигурява пълен мрак, създавайки атмосфера на полунощ. ?【Блокиране на светлина】 : Мека маска за очи е облегает очи в съответствие с контурите на лицето, ефективно блокиране на преминаването на светлината през в областта на очите и носа, създавайки тъмна обстановка и ви помага да заспите. ?【Идеален продукт】 : Лек сън, приятна за кожата и дишаща, почти не се усеща, че за вас е нещо, което носеше.Повярвайте ми, това е един прекрасен опит!. ?【Широко приложение】 : идеален за домашна употреба, на обедната почивка в офиса, пътувания, бизнес пътуване, полет, влак, къмпинг и т. Вие искате да се отпуснете. ?【Защо са ни избрали】 : В сравнение с други, нашата маска за очи много добре изглежда и по-лесен за използване от други.Нашите продукти са най-доброто съотношение между цена и качество.Характеристика : Изцяло нов и високо качество.Изработен от висококачествени материали, които не само са приятни на допир за кожата си, но и напълно блокират разсеяна светлина.

Други функции

Най-добри сделки