.

.

DAGEDA 2 елемента Lip Plumper Plus, Натурален Серум за увеличаване на обема на устните и се грижи за тях, Блясък за устни, Придающий Устните Обем и Хидратация, Сервоусилвател н?

DAGEDA 2 елемента Lip Plumper Plus, Натурален Серум за увеличаване на обема на устните и се грижи за тях, Блясък за устни, Придающий Устните

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

【Използвайте ден и нощ】 Този усилвател на устните е комбиниран комплект за деня и нощтаВ рамките на деня, копър и джинджифил в състава на lip plumper тонизира устните, придава им обем и очарование, мента ще ви даде усещане за свежест и прохлада през нощта, а витамин е ефективно увлажнит устните.Този комплект за даване на устните обем при съвместно използване може да се грижи за вашите устни през деня и през нощта, осигурявайки двойна сила за защита. 【Овлажняващ ефект】 Това масло за придаване на обем на устните разработен с помощта на висококачествена формула, която повишава жизнеността на клетките, запазва влагата и запазва устните си влажни, предотвратява белене и намалява бръчките около устните.Нанасяне на това гланц за устни ще направи устните по-пълни и гладки, да се увеличи еластичността на устните и ще им естествено хидратирана. 【Меки съставки】Този серум за грижа за устните е внимателно подбрано средство с екстракт от джинджифил, мента и витамин е, като основни съставки.Съставки полезни и нежни, в тях не се съдържат никакви дразнещи съставки.Можете да го използвате с лекота, което ви гарантира, нежна и комфортна защита на устните. 【Използване в комбинация】 Тази червило, за да придадат обем на устните е гладка, влажна текстура и идва с голям мека приставка-четка, което прави по-лесно нанасяне, без да използвате ръцете или допълнителна четка за грим.В допълнение към грижа за вашите устни нощ и ден, тя може да се използва като основа преди да нанесете гланц за устни и червило.След прилагане на това средство за увеличаване обема на устните тя отполирует устните и придава им блясък, като добра основа за създаване на идеалния грим за устни. 【Многоцелеви】 Тази опаковката набор за увеличаване обема на устните се различава леко компактен дизайн, може да се използва за дневна и нощна грижа за устните.Освен това, тя може да се използва като Коледа, рожден ден, абитуриентски, годишнина и други подаръци на вашите приятели и роднини, това е най-добрият избор за подарък.Спецификация Марка : DAGEDA Заглавие : Дневно и нощно средство за увеличаване обема на устните Тегло нето : 8 мл * 2 Форма на продукта : Масло Функции 1. Овлажнява и повишава еластичността на устните. Предотвратите пилинг на устните и намалява бръчките върху устните. Използвайте деня и нощта, за да възстанови и да спра на устните.

Други функции

Най-добри сделки