.

.

Лечебното магнитна маска Dr. Brandt Mini Magnetight за анти-стареене на кожата. Крем със средна плътност за намаляване на признаците на стареене. Магнитна терапия Помага на ко?

Лечебното магнитна маска Dr. Brandt Mini Magnetight за анти-стареене на кожата. Крем със средна плътност за намаляване на признаците

BGN 32.80

Брой продукти
На склад

Лечебното магнитна маска DrBrandt Mini Magnetight за анти-стареене на кожата.Тази революционна крем-маска с намагничиванием средна плътност е наситена с микромагнитными частици, които премахват признаците на стареене и придават на кожата по-светъл вид.Магнитна терапия за подпомагане на производството на колаген.Лечебното маска за кожата помага с течение на времето да придадат на кожата усещане за еластичност, засилва блясъка и премахва усещането за стрес.Видимо намалява видимостта на бръчките и фините линии, едновременно успокоява кожата.Разработени лекар формула с Безопасни, изключително ефективни Съставки.Пептиди подобряват визуалната твърдост, в това време като черен турмалин тонизира и почиства кожата.Магнитна терапия помага за поддържане на производството на колаген, кожа и естествена система за детоксикация.Част от вашия Седмичен режим за грижа за кожата.Един път седмично с помощта на шпатула нанесете на тънък слой върху лицето, като оставя за 5-10 минути.Увийте магнит кърпа и плъзнете пръста си по лицето, за да се оттегли.Не използвайте вода.Вотрите останалата пептидную серум в кожата с масажни движения.Подкрепленный Науката.Като лидер в областта на клиничната грижа за кожата, ние използваме натрупания клиничен и дерматотоничен опит, за да предложи безопасни и ефективни решения за задоволяване на най-различни нужди.Нашите формули гарантират максимални резултати за здрава и красива кожа.Лечебното магнитна маска Dr.Brandt Mini Magnetight срещу стареенето на кожата.Тази революционна крем-маска с намагничиванием средна плътност е наситена с микромагнитными частици, които премахват признаците на стареене и придават на кожата по-светъл вид.

Други функции

Най-добри сделки