.

.

UPKOCH 2 бр. за Пречистване от Неръждаема Стомана, Четка За почистване на Шишета за Хранене, Четка За Почистване на Бебешки Шишета, Четка за Слама Бутилка, Бутилка за Во?

UPKOCH 2 бр. за Пречистване от Неръждаема Стомана, Четка За почистване на Шишета за Хранене, Четка За Почистване на Бебешки Шишета,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Четка-скрубер за чаши : Това е набор от почистващи четки, изработени от висококачествени материали, за трайни и практично използванеЧетка за миене на стъкло : С екологично чиста дръжка, удобна за хващане и работа.Четка за почистване на слама : Тази четка помага ефективно и без усилие почистване на трудно достъпните места.Скрубер за бутилки : Тази четка помага ефективно и без усилие почистване на трудно достъпните места.С удобна силиконова дръжка, удобна за хващане и работа.Порести скрубер за стъклена бутилка : четка за почистване на бутилки. качествен дизайн на глави четки, мека текстура, не е толкова лесно да се повреди бутилка при почистване.Пратката включва 2 х чистящая четка Характеристики -Размер : около 25,2x8x5 см четка за бебешко шише. - Материал : Неръждаема стомана + полиуретан гъба за почистване. - Цвят : Черна четка за почистване на бутилки с вода. - Тази четка помага ефективно и без усилие за измиване на стъклото на труднодостъпни места. - С екологично чиста дръжка, удобна за хващане и използване на четка за почистване на бутилки. - Нашата четка е идеално средство за почистване на стъкло, шишета за хранене на бебето и чаша за вода. - Тази четка за шишета може лесно да се премахне остатъците зърната от бутилка с мляко. - Качествен дизайн на глави четки, текстура, не е толкова лесно да се повреди бутилка при почистване с четка за почистване.Информация за този продукт с Четка за почистване на стъклени бутилки, така че поръчайте си този малък, но практичен предмет се сега!. пречиствател за флейти, С екологично чиста силиконовата дръжка, удобна за хващане и работа.пречистване на слама за бутилки с вода, Тази четка ефективно и без усилие да се помага на трудно достъпни места. четка за почистване на шишета Нашата четка е идеално средство за почистване на стъкло, шишета за хранене на бебето и чаша за вода.

Други функции

Най-добри сделки