.

.

Почистващи Чехли Свалящ Обувки Въже За Миене на Пода Подметка От Микрофибър, Препарат За почистване на обувки От прах (Кафяв Заек)

Почистващи Чехли Свалящ Обувки Въже За Миене на Пода Подметка От Микрофибър, Препарат За почистване на обувки От прах (Кафяв Заек)

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? Е изработен от мека шенилна от микрофибърПодходящ за дамски обувки 7-10 размери/мъжки 5-8, 5,5 размер. ? Чехли на стикери, подвижни, така че повърхността на тапочек и пол тапочек може да се пере отделно.Препоръчва се измиване на ръцете, по-добре да се запази формата на тапочек и да удължи живота.Му могат да се сушат на сянка или на слънце след измиване. ? Не се препоръчва пускането им при къпане и миене на краката.Ако те не бъдат подсушени, това ще се отрази на срока на експлоатация. ? Суперабсорбент, бързото изпаряване; Протирается пол по време на ходене, ходене, не издава звуци, Стъпалата са много меки, плътно до земята, намокрете петната от вода и масло, предпазват от подхлъзване!. ? Е идеален за премахване на прах, кал и козината на животните, тази обувки за парцал отлично спестява време.CNGYNI - Моля ви, повярвайте ни, че купувате нашия продукт без риск и върнете парите в рамките на 30 дни.Ние работим усилено, за да предоставим на нашите клиенти качествени продукти и услуги.Ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени, не се колебайте да ни пишете по електронната поща.

Други функции

Най-добри сделки