.

.

Луксозни Четки за почистване на Легла, Мека Чистящая четка за зъби, Кърпа за Избърсване на Коса, Естествена Чистящая Четка с Мека Четка, Четка за премахване на прах ?

Луксозни Четки за почистване на Легла, Мека Чистящая четка за зъби, Кърпа за Избърсване на Коса, Естествена Чистящая Четка с Мека Четка,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Чистящая четка : най-Добре е подходящ за почистване - подходящ, за да почистват кърпи, дрехи, дивани, одеала, кабинет, писмено масата, автомобилната прах и така нататъкЧетка : четина не уврежда повърхността на дрехи, дървена дръжка-различна трайност.Мека четка за коса : Подходящ за выметания легла, маса, пол, мебели, мека мебел, маса, верстака, камина, кабинет, автомобилната прах и така нататък.Четка за легла : Четина голям размер улеснява почистването на кърпи.Настолна четка : Мека четина не уврежда повърхността на дрехи, дървена дръжка, изработен от устойчив материал.Чистящая четка : най-Добре е подходящ за почистване - подходящ, за да почистват кърпи, дрехи, дивани, одеала, кабинет, писмено масата, автомобилната прах и така нататък.Четка : четина не уврежда повърхността на дрехи, дървена дръжка-различна трайност.Мека четка за коса : Подходящ за выметания легла, маса, пол, мебели, мека мебел, маса, верстака, камина, кабинет, автомобилната прах и така нататък.Четка за легла : Четина голям размер улеснява почистването на кърпи.Настолна четка : Мека четина не уврежда повърхността на дрехи, дървена дръжка, изработен от устойчив материал.Кръст Бод Пакет включва 1 x легло четка Особености -Материал : Дърво и щетинная четка. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Размер : прибл.четка за избърсване на прах с размер на 5x5x3 виж Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване на, , може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока мека четка за коса. - Подходящ за подметания легла, маса, пол, мебели, мека мебел, маса, верстака, камина, кабинет, автомобилната прах и така нататък четки за почистване. - Четина голям размер улеснява почистването на кърпи четка за почистване. - четина не уврежда повърхността на дрехи, дървена дръжка осигурява дълъг живот на компютъра четки. - Дръжката е от дърво осигурява лесен захват, лек готварска четка. -С дупка за захващане на дръжката е от масивна дървесина, лесно се съхранява за дома и офиса, четка за легла, мека четка за почистване, кърпа за коса, естествена четка за почистване, мека четина, четка за прах за дрехи, четина за домашния офис, четка за прах, четка за прах.Информация за стоки, Четки за почистване, Дръжка е здрава и устойчива на плъзгане, не травмирует ръка.

Други функции

Най-добри сделки