.

.

Кактус с Подсветка, Ретро Декор под формата на Кактус от смола, Светлина Кактус за Дома, Маса за Декорации, Светещи Украси, Украси за дома (GD3, Един размер)

Кактус с Подсветка, Ретро Декор под формата на Кактус от смола, Светлина Кактус за Дома, Маса за Декорации, Светещи Украси, Украси за дома

BGN 22.20

Брой продукти
На склад

【Предварително осветени Украшение от Кактус】Модерен Вариант на класическата винтажной традиция дава на Клиента Пълен Контрол Над Поставянето на осветителни ТелаКоледната елха е наистина включва Комплект Тела С Основна крушка и Разноцветни Пластмасови мини-гирлянди. (Включете батерия за бутони). 【Лесна употреба】 Тенис Cactus можете да използвате без инсталация.Той се захранва от батерията, и управлението е просто и удобно.Това ще добави Празнична атмосфера и пуснат Ярка Светлина във Вашия Дом. (Включете батерия за бутони). 【Всяко място привлича вниманието на】 Кактус ще направи впечатление на вашите любителите на кактуси.Той е достатъчно Малък, за да се Побере във Всеки здраво място.Вие можете да Поставите в Дома Му и Щастливо да прекара Коледа със семейството Си. 【Обхват】 Украса под формата на кактус с подсветка, изработени от полимер материал.Може да се използва широко за подходящи случаи, такива като коледни партита, семейни срещи, нов дом и т., Тези изящни бижута направи си парти, по-приказно и вълнуващо. 【Осветите нощта】 Малък размер, ниско тегло, отлични светлинни ефекти, да създадат за вас празнична атмосфера, използвайте украса от смола като мастило и интересно за празнична украса.Това е като допълнение към Вашето Пространство и ще Празнична Радост.Кактус с подсветка, ретро декор под формата на кактус от смола, светлина кактус за украса на дома плотове, светещи украси, украса за дома, продукти включва : 1x украшения във формата на кактус Материал : гума Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря ти!).

Други функции

Най-добри сделки