.

.

Украса Коледен Календар,Червена Дървена Кутия за Обратно Отброяване Дата на Коледа, Кутия за Обратно Отброяване Датата на Коледната Елха, Украса, Дядо Коледа, Кути?

Украса Коледен Календар,Червена Дървена Кутия за Обратно Отброяване Дата на Коледа, Кутия за Обратно Отброяване Датата на Коледната Елха,

BGN 15.27

Брой продукти
На склад

【Премиум качество】 Този декоративен набор от календари за обратно отброяване коледа "адвент" е изработен от висококачествен екологично чист гладкото дърво duarble, му е лесно выцветать или да се счупи, той е по-сигурно и няма да навреди на вашето здраве, траен, нетоксичен и безвреден 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】Отвън е червена опаковка подарък кутия, пълна с коледен аромат.На обратната страна на кутията празнични украси с коледни коледни елхи, звезди, снежинками, звънци и други модели.Повърхност представлява слой от прозрачно фолио, на който могат да бъдат ясно видими намиращи се вътре предмети. 【Размер】 2,75 х 1,37 x 5,11 инча, дървени блокове с дължина на три части, 4 месеца / бр., общо 12 месеца.Две части кубични блокове дата, могат да показва 365 дни.Месец и датата на това на коледните дървена календара, който може свободно да се разделят. 【КЛАСИЧЕСКИ КОЛЕДНИ ЕЛЕМЕНТИ】 Червен Дядо коледа, коледно дърво, зелено блок с цифри и знака "Весела Коледа" идеално се съчетават с празничната атмосфера на Коледа и Нова година.Перфектната коледна украса за детска стая или витрина на магазин, добавляющее нотка на забавление на вашето семейство. 【- ДОБРИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ】 за Да посрещне нова година с помощта на коледните адвент-календар, украсете масата си с тези хубави коледни адвент-календар или дайте ги на своите приятели!Споделете със семейството и приятелите си. Това е украсата за коледа в календара са произведени от висококачествена дървесина, издръжлив, нетоксично и безвредна. Дървен календар е класическа коледна форма, сладък, малък и изящен, и може да се използва като сладко малко украса за дома. Месец и датата на това на коледните дървена календара, който може свободно да се разделят.Това е практично и красиво.Това е чудесен подарък за приятелите и семейството си. Този коледен дървен календар може да се използва като обратно броене за запис на предстоящите празници, което е удобно за писане. Този коледен календар, задължителен елемент на декора за коледните празници.Параметри : Тип на продукта : Украса за коледните календар Категория : Бижута Технология на повърхността : боядисана Процеса на производство : резба Размер : приблизително 14x7,1 см / 5,5x2,8 инча съдържание на Пакета : 2 рафта за календарей4 x Блок даты6 x Месечна планк.

Други функции

Item Type:
Christmas calendar ornaments
Category:
Decoration
Surface Technology:
Painted
Production Process:
Carving
Size:
Approx. 14 x 7.1cm / 5.5 x 2.8in
Package List:
2 x Calendar Shelf:
4 x Date Block:
6 x Month Bar :
Най-добри сделки