.

.

Японски Маса Hemoton, 4 бр., Керамични Държач За Щеки за Хранене, Бяла стойка За Пръчки, Поставка За Пръчици за Хранене, Керамични Поставки, Съдове за Рамото, Половник, Лъ?

Японски Маса Hemoton, 4 бр., Керамични Държач За Щеки за Хранене, Бяла стойка За Пръчки, Поставка За Пръчици за Хранене, Керамични

BGN 10.81

Брой продукти
На склад

Здрав и може да се използва в продължение на дълго времеЛесен за почистване, просто със сапун и вода.Уникален дизайн поставка за пръчици за хранене ви позволява стабилизиране на пръчки или друга купа.Тази поставка за пръчици за хранене, изработен от висококачествен керамичен материал с гладка повърхност, благоприятствующей естественост.Подходящ за съхранение на пръчици за хранене, вилици, лъжици или други съдове за готвене, прост дизайн, практични за употреба. жизненост за вашата маса, пръчици за хранене се прехвърлят обратно и поддържат чистотата на масата.Описание 4шт Керамични държач за Щеки за хранене Бял Държач за щеки за хранене Поставка за пръчици За хранене Керамичен плот Кухненски Рамо Притежателя Кофа Лъжица за Домашно приготвени ястия, Ресторант-Бял Особености - Материал : Керамика.- Размер : Приблизително.Опаковката включва 4 бр. поставка за пръчици за хранене.

Други функции

Най-добри сделки