.

.

Марокански Ексфолиращи ръкавици От Damyan Oil | Подмладяващи Кожата Ръкавици-Скраб За тяло | Ръкавици-Эксфолиаторы за хаммама Kessa За мъже и жени | Ръкавици За душата спа ?

Марокански Ексфолиращи ръкавици От Damyan Oil | Подмладяващи Кожата Ръкавици-Скраб За тяло | Ръкавици-Эксфолиаторы за хаммама

BGN 26.99

Брой продукти
На склад

✔ ОМОЛОДИТЕ КОЖАТА СИ и се НАСЛАДЕТЕ на СПА ПРОЦЕДУРИТЕ у ДОМА с помощта на ексфолиращи ръкавици Damyan Oil premium, които са специално проектирани, за да ви помогне да премахнете мъртвите клетки на кожата, за да се отпушат порите и оживи лицето и тялото – по време на вземане на успокояващ душ с душ или вана! ✔ СТИМУЛИРУЙТЕ УМА, ТЯЛОТО И ДУШАТА, С ПОМОЩТА НА НАШАТА РЪКАВИЦИ-НА СКРАБ!Нашите пилинг ръкавица от 100% вискоза и лесни грижи за баня ще ви позволи да подобрите кръвообращението, насърчаване на регенерация на клетките на кожата и ще ви истински марокански турска баня, без да излизате от дома си!. ✔ ОСВЕЖАВАНЕ на ВАШАТА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С ПОМОЩТА на НАШИТЕ МАРОКАНСКИ СКРАБИРУЮЩИХ РЪКАВИЦИ, които ще ви помогнат да се дълбоко и нежно отшелушить ръцете, краката, лицето и тялото, като стимулира притока на кръв.Лесно можете да се насладите на нашите ръкавици kessa, докато се наслаждавате на вана, душ, сауна, корейски, японски или мароканския спа. ✔ ИЗНЕНАДАЙТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ГРИЖА ЗА ВАШАТА КРАСОТА И КОЖА!Отдайте се на жена си, съпруга, приятелка, гадже, приятели или членове на семейството на висококачествени спа отшелушивающими ръкавици Damyan Oil 3 в опаковката и се насладете им уникален подарък за рожден ден, нов дом, годишнина, пенсиониране или празник!. ✔ ПОЛУЧИТЕ СВОИТЕ ДЪЛБОКИ ЕКСФОЛИРАЩИ РЪКАВИЦИ В ОПАКОВКА от 3 ТЕМИ ДНЕС на 100% БЕЗ РИСК!Ако не сте 100% доволни от своите нетоксични, прости за използване и с ергономичен дизайн ръкавици за миене на тялото, ние ви обещаваме да ви предложим пълно възстановяване на място!Това е нашата гаранция за спокойствие!. ✔ ОМОЛОДИТЕ КОЖАТА СИ и се НАСЛАДЕТЕ на СПА ПРОЦЕДУРИТЕ у ДОМА с помощта на ексфолиращи ръкавици Damyan Oil premium, които са специално проектирани, за да ви помогне да премахнете мъртвите клетки на кожата, за да се отпушат порите и оживи лицето и тялото – по време на вземане на успокояващ душ с душ или вана!. ✔ СТИМУЛИРУЙТЕ УМА, ТЯЛОТО И ДУШАТА, С ПОМОЩТА НА НАШАТА РЪКАВИЦИ-НА СКРАБ!Нашите пилинг ръкавица от 100% вискоза и лесни грижи за баня ще ви позволи да подобрите кръвообращението, насърчаване на регенерация на клетките на кожата и ще ви истински марокански турска баня, без да излизате от дома си!. ✔ ОСВЕЖАВАНЕ на ВАШАТА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С ПОМОЩТА на НАШИТЕ МАРОКАНСКИ СКРАБИРУЮЩИХ РЪКАВИЦИ, които ще ви помогнат да се дълбоко и нежно отшелушить ръцете, краката, лицето и тялото, като стимулира притока на кръв.

Други функции

Най-добри сделки