.

.

Твърд калъф Ryoko, който е съвместим с игри слушалки за виртуална реалност Meta/Oculus Quest 2 на основния /луксозни версия, чувствителни на допир контролери, аксесоари и друг?

Твърд калъф Ryoko, който е съвместим с игри слушалки за виртуална реалност Meta/Oculus Quest 2 на основния /луксозни версия, чувствителни

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Идеален за Oculus Quest 2】 Е съвместим със слушалки и контролери Meta / Oculus Quest 2Ние обновен на традиционния калъф за носене, за да го направи идеално съвместими с каишка elite, ако имате каишка elite, калъф Ryoko за носене - чудесен избор!. 【Голям капацитет】Обновен калъф за носене има по-голям капацитет.Освен за съхранение на гейминг слушалки за виртуална реалност и контролери elite straps, в нетната джоба си, може да съхранява стоки от първа необходимост, като например мобилни телефони, зарядни устройства, захранвания, кабели и т. 【ultra-висока сигурност】 Висококачествен материал е направен в твърда обвивка, ефективно защищающем гейминг слушалки за виртуална реалност от падане, надраскване, удари, пръски вода и прах.Разтеглив, ластични колани могат да се използват за задържане на гейминг слушалки виртуалната реалност на място, без да се притеснявате за това, че вашето устройство ще се разклати. 【Мощни аксесоари】 включени в комплекта аксесоари могат по-добре да защитават слушалки и подобри геймплея.Включва 1 защитен калъф за обектива за защита на точки, 1 силиконовата маска за намаляване на умора от продължително носене, 2 кабелни връзки за свързване на кабели и 2 силиконови капачки за бутони. 【Чудесен подарък】 Ако вашият приятел, дете, майка, татко използва гейминг слушалки за виртуална реалност, този калъф за носене - най-добрият подарък за него.По-голям капацитет, идеален за съхранение на гейминг слушалки за виртуална реалност и геймпадов, както и на стоки от първа необходимост, което е много удобно за носене. 【Идеален за Oculus Quest 2】 Е съвместим със слушалки и контролери Meta / Oculus Quest 2.Ние обновен на традиционния калъф за носене, за да го направи идеално съвместими с каишка elite, ако имате каишка elite, калъф Ryoko за носене - чудесен избор!. 【Голям капацитет】Обновен калъф за носене има по-голям капацитет.Освен за съхранение на гейминг слушалки за виртуална реалност и контролери elite straps, в нетната джоба си, може да съхранява стоки от първа необходимост, като например мобилни телефони, зарядни устройства, захранвания, кабели и т. 【ultra-висока сигурност】 Висококачествен материал е направен в твърда обвивка, ефективно защищающем гейминг слушалки за виртуална реалност от падане, надраскване, удари, пръски вода и прах.

Други функции

Най-добри сделки