.

.

Детска мишката Жичен, 6 бутона, 4 Регулируеми DPI До 3200 dpi, 7 Кръгли и дишането светодиоди, богат на функции Жичен мишка, която се ползва за игри и офис (черен)

Детска мишката Жичен, 6 бутона, 4 Регулируеми DPI До 3200 dpi, 7 Кръгли и дишането светодиоди, богат на функции Жичен мишка, която се ползва

BGN 5.69

Брой продукти
На склад

【7 цвята пулсираща светлина 】 Уникален дизайн, съчетание от 7 ярки цветове на led осветление, множество цветове светят едновременно, като подчертава атмосферата на игритеВ тази спокойна атмосфера ще можете да се насладите повече на играта. 【4 Регулируеми DPI】 1000 / 1600 / 2400 /3200 Технология на оптично проследяване с разделителна способност DPI осигурява чувствителност и точно проследяване на широк спектър от повърхности.Използване на предимствата на превключване на dpi в движение за миг, отговаряща на скоростта на мишката изисквания на играта. 【Удобно да се използва】 Ергономичен дизайн форми плюс скрол колело се осигури максимално комфортно усещане в ръката в продължение на дълго време. 【Щепсела и да играе】 Лесен и бърз за използване, няма нужда да инсталирате допълнителни драйвери или софтуер.Поддръжка на USB : порт 2.Тази мишка може да се използва на различни устройства, като преносими компютри, настолни компютри, телевизори, КОМПЮТРИ Mac. 【Универсална съвместимост】 Добре е съвместим с Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Mac OS / Linux или най-новата операционна система.

Други функции

Най-добри сделки