.

.

Светещ мишката FASJ, 4 Степени на регулиране DPI, Детска мишката, Практичен, щепсела и да играе, 8 бутоните за управление, за дома, за офиса (Треснувшая мишката G550)

Светещ мишката FASJ, 4 Степени на регулиране DPI, Детска мишката, Практичен, щепсела и да играе, 8 бутоните за управление, за дома,

BGN 31.84

Брой продукти
На склад

Мишката е с ергономична форма, си удобен за държане в ръка, а управлението е по-гъвкавоЖичен мишка USB поддържа plug и play и разполага с 8 комбинации за управление, което е удобно и практично.Мишка издържа 20 милиона натискания на бутоните имат ясен отскок и добра обратна връзка.Детска мишката има 4-скоростната корекция DPI, която може да се адаптира към различни изисквания към скоростта.Благодарение на 7 режими на осветяване с дихателни осветление, той има добър ефект визуален дизайн и има функция за улики. Детска мишката има 4-скоростната корекция DPI, която може да се адаптира към различни изисквания към скоростта. Мишката е с ергономична форма, си удобен за държане в ръка, а управлението е по-гъвкаво. Мишка издържа 20 милиона натискания на бутоните имат ясен отскок и добра обратна връзка. Със 7 режима на осветление, осигуряващи дишането, той е добър визуален ефект на дизайна и има функция за улики. Жичен мишка USB поддържа plug и play и разполага с 8 комбинации за управление, което е удобно и практично.Параметри : Тип на продукта : Детска мишката Материал : ABS Модел : G550 dpi : 1000/1600/3200/6400 dpi Брой клавиши : 8 Начин за предаване на команди : жичен Режим USBLight : 7 Режим на осветяване на дихателната подсветка система за подпомагане : да / OS X Осъществяване списък : 1 х игрална мишката.

Други функции

Item Type:
Gaming Mouse
Material:
ABS
Model:
G550
DPI:
1000/1600/3200/6400DPI
Key Number:
8 keys
Transmission Method:
Wired USB
Light Mode:
7 backlight breathing light modes
System Support:
For / OS X
Package List:
1 x Gaming Mouse :
Най-добри сделки