.

.

bretoes 1-1/4-Инчов Разтегателен Гъвкава Сливная тръба за универсална мивка Със защита от миризмата, S-образна тръба за Мивка, P-образна тръба-капан (1 1/4 C)

bretoes 1-1/4-Инчов Разтегателен Гъвкава Сливная тръба за универсална мивка Със защита от миризмата, S-образна тръба за Мивка, P-образна

BGN 13.80

Брой продукти
На склад

1 Висококачествена И здрава конструкция : Изработени от висококачествена пластмаса, здрав, за продължителна употреба, не лесно се разделя. гъвкава и разширяема конструкция определени corrugations, регулируеми за различни форми. ПОПРАВЕТЕ привеждане в съответствие или други проблеми с водопровод : удължителен кабел дренажна тръба за мивката в банята се регулира за премахване на изместване или на други сложни проблеми с водопровод. ГЪВКАВА регулируема КОНСТРУКЦИЯ ГОФРА : гъвкави гофрирани тръби могат лесно да се разтягат и сгъват във формата на буквата "U", "S", или други форми с максимална продълговата с дължина 42 инча (1067 mm), с дължина 17 инча (432 mm) при натиск. ДИЗАЙН дезодорант : Специален видим спирателен вентил от 3 части магнитна дизайн, винаги го изключва, когато той не работи.Черна гумена шайба създава добра стягане в мястото на съединение, което спомага за премахване на миризмата. БЪРЗ СЛИВИ и удобна връзка : диаметър на гофрирана тръба е 1,6 инча (40 мм), достатъчно голям за бързо източване, лесно я запушват, тя здраво се свързва с източване на мивката с помощта на гумена връзка, без течове. Висококачествена И здрава конструкция : Изработени от висококачествена пластмаса, здрав, за продължителна употреба, не лесно се разделя. гъвкава и разширяема конструкция определени corrugations, регулируеми за различни форми. ПОПРАВЕТЕ привеждане в съответствие или други проблеми с водопровод : удължителен кабел дренажна тръба за мивката в банята се регулира за премахване на изместване или на други сложни проблеми с водопровод. ГЪВКАВА регулируема КОНСТРУКЦИЯ ГОФРА : гъвкави гофрирани тръби могат лесно да се разтягат и сгъват във формата на буквата "U", "S", или други форми с максимална продълговата с дължина 42 инча (1067 mm), с дължина 17 инча (432 mm) при натиск. ДИЗАЙН дезодорант : Специален видим спирателен вентил от 3 части магнитна дизайн, винаги го изключва, когато той не работи.Черна гумена шайба създава добра стягане в мястото на съединение, което спомага за премахване на миризмата. БЪРЗ СЛИВИ и удобна връзка : диаметър на гофрирана тръба е 1,6 инча (40 мм), достатъчно голям за бързо източване, лесно я запушват, тя здраво се свързва с източване на мивката с помощта на гумена връзка, без течове.Характеристики : Гъвкава удлинительная сливная тръба, джолан мивка в банята, удължител за тоалетна маркуч за мивка, която може да бъде увеличена сливная тръба Решават различни проблеми с водопровод Това е функционална подмяна на метална, тя се регулира за коригиране на изравняване или друга ситуация, лесно да държи форма.

Други функции

Най-добри сделки