.

.

Little Giant RFSN-10 115 Волта, Максимална мощност на 13 Ампера - 1/2 с. л., Поплавковый прекъсвач с обратна подкачкой на езерото, на Прояснителя, канализация, за отвеждане на отпа?

Little Giant RFSN-10 115 Волта, Максимална мощност на 13 Ампера - 1/2 с. л., Поплавковый прекъсвач с обратна подкачкой на езерото, на Прояснителя,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : водоустойчив поплавковый прекъсвач с изпомпва вода за избистрители, канализационни системи, системи за отвеждане на отпадъчни води, езера или комунални помпи; позволява автоматично стартиране / спиране на помпи; да се регулираОГРАНИЧЕНИЯ : максимален работен ток на помпата 0,5 л. 13 Ампера; максимален пусков ток на помпата 85 Ампера; използвайте само с помпи, оборудвани с вградена защита от топлинно претоварване.ДЪЛЖИНА на ШНУРА : 20-крак кабел с ключ за обратна връзка; обхват изпомпване от 7 инча до 36 инча.ТЕМПЕРАТУРА : максимална температура на течността от 140 градуса по целзий : UR, CSA, изброени в САЩ; Произведено в САЩ.Малък гигантски RFSN-10 с привязным поплавковым превключвател на 115 Волта може да се използва за избистрители, канализационни системи, системи за отвеждане на отпадъчни води, езера, фонтани или комунални помпи. започва и спира помпата автоматично.Обхват на изпомпване от 7 инча до 36 инча.Този ключ се предлага с 20-футовым кабел и съединителната с вилица.Максимум 13 работни усилватели; 0,5 л. Малки ключове помпи Giant RFSN осигуряват лесен преход от ръчно към автоматично.Тези ключове ще работят в чиста вода, сива вода (за отпадни води), или черна вода (за отпадни води).Ключове могат да бъдат прикрепени към най-помпа или на тръбопровода.Диапазони за включване / изключване може лесно да се регулира в зависимост от това къде въже, прикрепена с помпа или на тръбопровода.Всеки ключ е оборудван със стандартен монтаж скоба и сверхпрочными контакти.По-малко повишаване на нивото на водата плувка също ще се повиши.Когато водата достигне до определена височина, свържете се затворят и помпата се включва.По-малко понижаване на нивото на водата плувка също ще потъне.Когато гаф, висящи надолу, контакт РАЗМЫКАЕТСЯ и на помпата се изключва.Посетете магазин LITTLE GIANT (виж линк в горната част на страницата) и закупете други аксесоари в раздел "ОТПАДЪЧНИ ВОДИ".

Други функции

Най-добри сделки