.

.

Помпа картер Aquastrong с мощност 1 с. л. 4948 г/ ч, а Потопяема Помпа за Чиста / Мръсна Вода с Поплавковым превключвател, За Отводняване на Наводнени Изба, Джакузи, Басейн, Ез?

Помпа картер Aquastrong с мощност 1 с. л. 4948 г/ ч, а Потопяема Помпа за Чиста / Мръсна Вода с Поплавковым превключвател,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Ефективен кондензаторен двигател с мощност от 1 с осигурява висок разход и бърз дренаж потопяеми отстойного на помпата при ниско ниво на шум.Той може да се движи със скорост до 4948 г/ч със скорост 5 метра и се вдигне водата до 30 метра вертикално, способен да пропуска твърди частици с дебелина 1-1/ 3 инча.Мощен помощник, за да се наводни мазето, хидромасажна вана и поливане на градината.Регулируема поплавковый прекъсвач tether ви дава възможност помпа автоматично се включва / изключва в зависимост от нивото на водата - да го свържете и да забравите.Преминете вертикално с предпазител писалка, за да запишете включени апартамент режим - контролирайте ги ръчно с помощта на вилица за хранене.Той може да премахне водата от повърхността до 1-1 / 2 инча в ръчен режим. Бала тръбен накрайник 1-1/2 "NPT идва с адаптер за отвеждане на 1-1/2", адаптер за маркуч 3/4 " и адаптер за защелкивающейся съединители.Той може да се побере 3/4", 1", 1-1/4" или 1-1 / 2" тръба / маркуч.Подходящ за прояснителя или ями.Моля, не се оставяйте на замръзване на студено през зимата.Преносима писалка с един слот за кабел, удобни за носене и работа.Трайни инженерни термопласт, корпус и основа осигуряват устойчивост на корозия устойчивост и дълготрайност. захранващ кабел UL дължина 19 метра за сигурност и удобство.Надеждно механично уплътнение предотвратява теч в продължение на дълъг експлоатационен срок.Защита от топлинно претоварване предпазва от прегряване на двигателя и се е запалил.Това е нормална функция на издаване, при която по време на употреба, от противоперегрузочных дупки изхвърля струя вода.Мощен дренажна помпа за наводнени мазета, хидромасажни вани, мазета, резервоари за вода, пространство за обхождане, прозорци кладенци, плувни басейни, градински езера, помийни ями, земни бъчви и обща изпомпване на вода.Този продукт се предлага двугодишно гаранция.Обслужване на клиенти Aquastrong осигурява професионална техническа поддръжка.

Други функции

Най-добри сделки