.

.

Дървена Поставка за мобилен телефон, Wooden Преносим Държач за мобилен телефон, Натурален Бамбуков Дървена Настолен таблет, стойка за мобилен телефон за всички видов?

Дървена Поставка за мобилен телефон, Wooden Преносим Държач за мобилен телефон, Натурален Бамбуков Дървена Настолен таблет, стойка

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Свободни ръце 】 Мобилна поставка е идеална за ползване в чат, и гледане на You Tube 、 Тик Tok свободната си ръкаС нашия мобилен притежател лесно можете да гледате видеоклипове, да изпращате или четете имейли, да се ползват Facebook, да се провеждат видео разговори. 【Естествен материал】 поставка за телефон е изработена ръчно.Изработен от екологично чисти цяло дърво или отпадъци от твърда дървесина, използвана повторно.Ние не използваме химическо покритие, но му гладка повърхност е устойчива на надраскване. 【Използването на различни ъгли 】 не е нужно Да губите време за настройка на ъгъла.Този продукт може да се използва от двете страни, можете да го поставите вертикално и хоризонтално под всеки ъгъл.Този държач за мобилен телефон е съвместим със смартфони, ipad и планшетами. 【Минималистичен дизайн】 Дизайн е лесно и современен.Този продукт е много лесен, то почти не заема място и лесно да носите със себе си.Това е около 8 х 2 х 6 cm/3,14 х 0,78 х 2,37 инча. 【Най-добрият подарък】 Ние се надяваме, че нашият дървен държач за мобилен телефон ще бъде в състояние да предизвика усмивка и ободрение.Изискана опаковка ще стане най-добрият избор за изпращане на вашето семейство или приятели.Притежателите на смартфони с двойно пазом са изработени от висококачествена дървесина.Гладка повърхност е идеална за ежедневна употреба.Той заема малко място и лесно се побира във всяка чанта или раница.Можете да го носите със себе си, където и да отидете, или просто да се използва като десктоп на притежателя.Основни предимства : 1. Лесен за монтиране на стена за мобилен телефон от масивна дървесина : тя е изработена от естествено дърво, чисто дърво. Този дизайнерски эргономичен, не е необходимо да се регулира ъгъла на наклона, ще имате много удобна перспектива при гледане на видео.No срастване масивна дървесина : заоблени ъгли полирани, те са нежни и удобни, елегантни и не изискват ръце. Креативен красив дизайн, лесен и модерен, високо качество от чист бамбук, здрав и лек, идеален за офиса, кухни, нощни шкафчета и много други. Освободете ръцете си, че е идеален за гледане на видео, снимки, четене, запис на видео или просто разглеждате уеб страници с помощта на Facetime и в You Tube.Правете повече с дървена поставка за телефон: Поставка за мобилен телефон, ще ви позволи да правите няколко неща наведнъж.

Други функции

Най-добри сделки