.

.

Bluetooth Слушалка Безжична Bluetooth слушалка Време за разговор на 20 часа с Bluetooth Слушалка за мобилни телефони Микрофон с Шумопотискане Хендсфри Безжична слушалка за вода?

Bluetooth Слушалка Безжична Bluetooth слушалка Време за разговор на 20 часа с Bluetooth Слушалка за мобилни телефони Микрофон

BGN 17.33

Брой продукти
На склад

?【Време за разговори 20 часа】 В тази Bluetooth слушалките се използва най-новата Bluetooth технология 53, която осигурява по-бърза и стабилна връзка.Той е снабден с вградена батерия с голям капацитет, който може да поддържа сверхдлинные разговори и слушане, което позволява безгрижно го използвате в ежедневието и на работното място. ?【Качеството на звука на HD】 В тези слушалки използва модерна технология за потискане на шума, която може ефективно да блокират вятъра и други драстични на фоновия шум, като ви позволява да ясно да прехвърли гласа си на открито.Той може да се свърже с две устройства и може свободно да превключвате между обажданията и възпроизвеждане на музика, като ви позволява да се наслаждавате на висококачествена чист звук. ?【Удобни за носене】 Той е много удобен в чорап, добре облегает ушите и може да се коригира под най-добрия ъгъл.Ultralight тегло, вие не ще чувствате дискомфорт, дори ако ще го носите за дълго време.Меко приземяване за шофиране, спорт, бизнес, пътувания на работа и на училище и още много други. ?【Лесно управление】Управлението е просто и удобно, лесно можете да възпроизвежда / спира музика, да сменяте песните, да отговаря / да тръба / отхвърлят повиквания и т. когато някой ви звъни. Свободно переключайтесь между повикванията и възпроизвеждането на музика, и можете да работите, без да се достига телефон дори в претъпкан влак. Технология за потискане на шума намалява нивото на околния шум, така че можете да се наслаждавате на по-ясни музика и разговори. ?【Съвместимост с различни устройства】 Мощна технология Bluetooth V5.3 може да се осигури по-бърза и стабилна връзка при добро свързване.Той може да изпълнява сдвояване с две устройства едновременно и е съвместим с повечето устройства с поддръжка на Bluetooth.Той може да отговори на нуждите на различните потребители. ?【Време за разговори 20 часа】 В тази Bluetooth слушалките се използва най-новата Bluetooth технология 5.3, която осигурява по-бърза и стабилна връзка.Той е снабден с вградена батерия с голям капацитет, който може да поддържа сверхдлинные разговори и слушане, което позволява безгрижно го използвате в ежедневието и на работното място. ?【Качеството на звука на HD】 В тези слушалки използва модерна технология за потискане на шума, която може ефективно да блокират вятъра и други драстични на фоновия шум, като ви позволява да ясно да прехвърли гласа си на открито.

Други функции

Най-добри сделки