.

.

TEHAUX 3 Комплект с Четка За почистване на Карбуратора Четка За Коса за Пречистване на Мотоциклет Карбюраторная Четка за Пречистване на Въглехидрати Инструмент За по?

TEHAUX 3 Комплект с Четка За почистване на Карбуратора Четка За Коса за Пречистване на Мотоциклет Карбюраторная Четка за Пречистване

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

ИНСТРУМЕНТ ЗА РЕГУЛИРАНЕ на КАРБУРАТОРА - Тези препарати могат многократно да се изхвърлят в съответствие с правилни инструкцииИ те ядат, и се съхраняват.ОТВЕРТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КАРБУРАТОРИ - изработени по професионална технология за осигуряване на качеството на продукта и може да работи известно време.Четка за карбуратора мотор - перфектен за отстраняване на засоров или препятствия в тесен коридор въглехидрати мотоциклет.Той идва с подвижен ключодържател за удобно захващане и съхранение.ЧЕТКА за карбуратора - Изработени от неръждаема стомана, не са податливи на корозия, не е деформиран, има добра еластичност и не са податливи на загуба на коса.ПРЕЧИСТВАНЕ на карбуратора - идеален за премахване на засоров или препятствия в тесен коридор въглехидрати мотоциклет.Почистващи препарати.Кръст Бод Пакет включва 1 x Набор от почистващи игли 1 х Набор от почистващи четки 1 х Комплект от чисто кабел Особености -Материал : Неръждаема стомана Инструмент за почистване на карбуратор на мотора.39 инча Пречиствател за карбуратори. - Цвят : Сребро-чисти за мотоциклети. - Продуктът може да са много добре почистени и да се погрижат за карбуратор и мундщука, за удължаване на срока им на служба. тел за почистване на карбуратора. - Ергономична дръжка и метален прът, изработени от солидна стомана и са дълготраен инструмент за ремонт на въглехидрати. - Продуктът е произведен от неръждаема стомана и се състои в издръжлив алуминиев корпус, за който трудно поранить ръце комплект за почистване на карбуратора. - Изработен от устойчив материал инструмент за регулиране на карбуратора осигурява продължителна употреба карбюраторной четки. - Тежки регулировочная корона, за прецизно и лесно регулиране на мастилено-струен пречистване на въглехидрати мотоциклет.Описание товараmotorbike съдържание на Въглехидрати Cleaner Е набор от идеалните инструменти за отстраняване на засоров или препятствия в тесен коридор въглехидрати мотоциклета, а също и идеалните инструменти за почистване на стъкло, тръби, клавиатури, битова техника и така нататък идва с подвижен ринг за ключове за лесно закачане и лесно съхранение.

Други функции

Най-добри сделки