.

.

Коледна Гирлянда със задно Осветен 6,8 Метра 20 Светодиоди червени Плодове Борова Шишарка Струнни Светлини работещи На Батерии Коледна Украса за Дома Венец Декор Ка?

Коледна Гирлянда със задно Осветен 6,8 Метра 20 Светодиоди червени Плодове Борова Шишарка Струнни Светлини работещи На Батерии Коледна

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Перфектната коледна украса】 6,8-подножието коледни гирлянди идеално се съчетава по цвят с борови шишками, червени плодове и звънци 20 led фенери, които да придадат приятна празнична атмосфера. 【Уникален дизайн】 Венец идеално се съчетава по цвят, украсени с различни предмети от декора : борови шишками, борови игли, ягодоплодни звънци, светодиодни крушки.Това е идеалното празнична украса за вашия дом. 【Работи на батерии и дистанционно управление】 Венец за коледна украса се захранва от 3 батерии тип АА (батерия в комплекта не е включена), което е удобно и бързо, и при неговото използване няма нужда да търсите контакта.Мека медна жица е безопасна и не отделя топлина, може да се огъват във всяка форма по ваше желание, за да приключи всички желания предмет. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Поставете батерията и натиснете ключа, за да изтеглите на устройството по всяко удобно за вас място.Тези коледни гирлянди от борови шишарки украса за вашата коледна елха в кръга на семейството и приятелите, както и зажгут светлини, за да направим вашата Коледа още по-красива. 【Широка приложимост】 Коледни гирлянди от борови шишарки се използват за декорация на вътрешни и външни стени, пейзажи и широко се използват в клубовете, баровете, на банкети, Коледа, Деня на благодарността, сватби, семейни срещи и т. Създават изключителна атмосфера за партита и събирания. 【Перфектната коледна украса】 6,8-подножието коледни гирлянди идеално се съчетава по цвят с борови шишками, червени плодове и звънци. 20 led фенери, които да придадат приятна празнична атмосфера. 【Уникален дизайн】 Венец идеално се съчетава по цвят, украсени с различни предмети от декора : борови шишками, борови игли, ягодоплодни звънци, светодиодни крушки.Това е идеалното празнична украса за вашия дом. 【Работи на батерии и дистанционно управление】 Венец за коледна украса се захранва от 3 батерии тип АА (батерия в комплекта не е включена), което е удобно и бързо, и при неговото използване няма нужда да търсите контакта.Мека медна жица е безопасна и не отделя топлина, може да се огъват във всяка форма по ваше желание, за да приключи всички желания предмет. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Поставете батерията и натиснете ключа, за да изтеглите на устройството по всяко удобно за вас място.Тези коледни гирлянди от борови шишарки украса за вашата коледна елха в кръга на семейството и приятелите, както и зажгут светлини, за да направим вашата Коледа още по-красива.

Други функции

Най-добри сделки