.

.

138 Led Междузвездни Лунни Светлини Ramadan Light, Венец Приказните Светлини 8 Режима 11 Метра, С батерия и USB-конектор с Дистанционно управление, Венец Коледни Светлини за по?

138 Led Междузвездни Лунни Светлини Ramadan Light, Венец Приказните Светлини 8 Режима 11 Метра, С батерия и USB-конектор с Дистанционно

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Описание на светлините на Рамадан】 Общата дължина на светлините на рамадан е 11,48 фута, включително формата на звезди и луната (включително 6 звезди и 6 луни) Форма на звезди с дължина тел 1,05 фута и формата на луната с дължина тел 2,2 метра.Разстояние между капки е 11.8 инча / 30 см, осветителни тела за пердета за спалня са изработени от кристално PVC, силни и издръжливи. 【Работи на батерии. 【Широко приложение междузвездни струнни тела】 Звездни тела, използвани за вътрешно и външно осветление, празнична атмосфера на Рамадан, празник Айд ал-Фитр празник Ейд ал-Адха и празнични партита, на Деня на свети Валентин, сватби, Коледа, Нова година, Рамадан, на партито в чест на рождения ден и фестивали.Също така е отлична декорация за вашата спалня, тераси, градина, тераса, палатки. 【Описание на светлините на Рамадан】 Общата дължина на светлините на рамадан е 11,48 фута, включително формата на звезди и луната (включително 6 звезди и 6 луни). Форма на звезди с дължина тел 1,05 фута и формата на луната с дължина тел 2,2 метра.Разстояние между капки е 11.8 инча / 30 см, осветителни тела за пердета за спалня са изработени от кристално PVC, силни и издръжливи. 【Работи на батерии. 【Широко приложение междузвездни струнни тела】 Звездни тела, използвани за вътрешно и външно осветление, празнична атмосфера на Рамадан, празник Айд ал-Фитр празник Ейд ал-Адха и празнични партита, на Деня на свети Валентин, сватби, Коледа, Нова година, Рамадан, на партито в чест на рождения ден и фестивали.Също така е отлична декорация за вашата спалня, тераси, градина, тераса, палатки.Следвайки инструкциите за употреба на звездните тела, може да опрости подвешивание led звездни тела.Стъпка 1 : Моля, внимателно отворете опаковката.Стъпка 2 : Извадете струнни тела, за да включите храна, за да проверите дали всички те са ярки и дали може да се регулира режими.Стъпка 3 : Поставете го в апартамент и намерете контролер.Линия, на която се намира контролер, е основната линия.Стъпка 4 : Вземете цялата голяма луната в ръка и отключете ги няколко пъти в посока, обратна на намотке.Всички източници на светлина ще бъдат разделени.Стъпка 5 : Вземете всички малки звездички в ръка и отключете ги няколко пъти в посока, обратна на посоката на навиване.Всички източници на светлина ще бъдат разделени.

Други функции

Най-добри сделки