.

.

HADDIY Дървена Венец от перли за Свети Валентин за Диференцирани декор Поднос с Пискюл, 2 Комплекта, Селски Венец от Перли в Селски стил с Червено Сърце, Украса за Дома ?

HADDIY Дървена Венец от перли за Свети Валентин за Диференцирани декор Поднос с Пискюл, 2 Комплекта, Селски Венец от Перли в Селски

BGN 31.56

Брой продукти
На склад

【Ценен набор от】 2 различни комплекта дървени гирлянди от мъниста на Свети Валентин, 2 висулки във формата на сърца, прост и класически външен вид ще направят различни по своя украса 【Материал】 Декор от мъниста "свети валентин" е изработена от естествено дърво и джутового канапи, етикети също са изработени от дърво.той е изработен ръчно, здрав, лъскав, него не е лесно да се съборят или выцвести. 【Размер】 топчета в селски стил фермерска къща е с размер около 16 мм (0,6 инча), а венец от дървени мъниста е с дължина около 30 см (2,5 фута), по 36 зърна във всяка гирлянде. 【на много нива украса за тавата за "Свети Валентин"】 венец с пискюли от дървени мъниста могат да се използват като украса за камината, можете да окачите върху дръжки на врати, стълбища, прозорци, стени, бутилки и се поставя в многослоен тава за украса на вашия дом. 【Валентин и сватбени подаръци】 елегантно декорирани в червено и розово венец с пискюли - чудесен подарък за Свети Валентин или новият годишен подарък за семейството, приятелите и децата.Можете да пишете или да рисувате върху обратната страна на дървена декорация индивидуален подарък за вашия любим човек. 【Ценен набор от】 2 различни комплекта дървени гирлянди от мъниста на Свети Валентин, 2 висулки във формата на сърца, прост и класически външен вид ще направят различни по своя украса. 【Материал】 Декор от мъниста "свети валентин" е изработена от естествено дърво и джутового канапи, етикети също са изработени от дърво.той е изработен ръчно, здрав, лъскав, него не е лесно да се съборят или выцвести. 【Размер】 топчета в селски стил фермерска къща е с размер около 16 мм (0,6 инча), а венец от дървени мъниста е с дължина около 30 см (2,5 фута), по 36 зърна във всяка гирлянде. 【на много нива украса за тавата за "Свети Валентин"】 венец с пискюли от дървени мъниста могат да се използват като украса за камината, можете да окачите върху дръжки на врати, стълбища, прозорци, стени, бутилки и се поставя в многослоен тава за украса на вашия дом. 【Валентин и сватбени подаръци】 елегантно декорирани в червено и розово венец с пискюли - чудесен подарък за Свети Валентин или новият годишен подарък за семейството, приятелите и децата.Можете да пишете или да рисувате върху обратната страна на дървена декорация индивидуален подарък за вашия любим човек.

Други функции

Най-добри сделки